ENTERTAINMENT

Ποιοι celebrities έχουν μαλώσει με τους παπαράτσι

Αλοίμονο αν σε πετύχουν να τραβάς φωτογραφίες

Ποιοι celebrities έχουν μαλώσει με τους παπαράτσι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να μαθαίνει νέα σχετικά με τους celebrities όμως δείτε ορισμένους εξ αυτών που τα έχουν βάλει με παπαράτσι και που έχουν καταφέρει να κρατήσουν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Daniel Craig

Όπως έχει δηλώσει ο Βρετανός ηθοποιός, αν κάποιος ξεπουλήσει μια φορά την προσωπiκή του ζωή στα Μέσα, μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Kαι αν σε πάρει χαμπάρι πως τραβάς φωτογραφίες, τρέξε να κρυφτείς!

Justin Timberlake

Από τότε που ξεκίνησε η σχέση του με την πλέον σύζυγο του Jessica Biel τα νέα τους μαθαίνονταν μήνες αργότερα, ενώ ακόμα και η εγκυμοσύνη της γνωστής ηθοποιού έμεινε κρυφή για αρκετό καιρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Feels good to be back. And... to kick off this leg of the tour, we just launched some new stuff. Link 🔝 @heronpreston x #MOTWTOUR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake) στις

Penelope Cruz

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το ακραίο σχόλιο της, στο οποίο έλεγε ότι εύχεται να μπορούσε να πυροβολήσει όποιον παπαράτσι πλησίαζε τον γιο της, καταλαβαίνετε ότι δεν της αρέσει και πολύ να βλέπει τις προσωπικές της στιγμές στα ΜΜΕ.

Halle Berry

Άλλη μια διάσημη μαμά που έχει δηλώσει ότι τρελαίνεται στη σκέψη και μόνο ότι οι παπαράτσι παραμονεύουν για τα παιδιά της και έχει επενδύσει πολλά χρήματα για την απομόνωσή της!

Beyoncé

Είναι γνωστό ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει δει τη ζωή της να γίνεται ένα παιχνίδι στα χέρια των MME αν και πως έχει δηλώσει παλαιότερα, δεν μπορεί κανείς να αγγίξει την προσωπική της ζωή. Δεν ξεχνάμε το περιστατικό στο ασανσέρ βέβαια! Παρόλ'αυτά τα τελευταία χρόνια απαιτεί να μην τραβά κανείς φωτογραφίες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Sandra Bullock

Μπόρεσε να κρατήσει κρυφές ακόμα και τις πληροφορίες σχετικά με τον άσχημο χωρισμό που είχε από τον πρώην σύζυγο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 292 / position2: 3506
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb