ΣΧΕΣΕΙΣ

Pokemoning: Η πιο τοξική μόδα στο dating

Πως θα αναγνωρίσεις τα σημάδια της

Pokemoning: Η πιο τοξική μόδα στο dating

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι τώρα θα έχεις ακούσει για το ghosting και άλλες παρόμοιες νέες μόδες στα ραντεβού και το φλερτ της νέας εποχής, όπως τα stashing, tuning, benching, textlationship και freckling, όμως ήρθε η ώρα να ενημερωθείς για την χειρότερη μόδα στο παιχνίδι των γνωριμιών, η οποία ακούει στο όνομα Pokemoning.

Ναι, αυτή η λέξη σου θυμίζει κάτι πολύχρωμα ζωάκια που εμφανίζονταν στην ομώνυμη σειρά (Pokemon) και μάχονταν μεταξύ τους, ενώ οι ιδιοκτήτες τους έπρεπε να τα... πιάσουν όλα και να χαίρονται τις δυνάμεις τους. Κάπως έτσι λοιπόν, η τοξική αυτή μόδα θέλει τους άντρες να ενεργούν σαν... εκπαιδευτές Pokemon, οι οποίοι θέλουν να πιάσουν όσα περισσότερα μπορούν και να τα χαίρονται.

Στον κόσμο των ραντεβού, το Pokemoning είναι όταν ένας άντρας βγαίνει παράλληλα με όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί καθαρά για να ικανοποιήσει τον εαυτό του, αλλά και να επωφεληθεί από τα θετικά χαρακτηριστικά του καθενός. Είναι αυτό που λέει το γνωστό ρητό "Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο". Τα ραντεβού του, μπορεί να μην έχουν πάντα σeξουαλική κατάληξη, παρόλα αυτό, εκείνος θα προσπαθήσει να προσκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για τον ίδιο, από όλες του τις συναντήσεις.

Οι άντρες που ακολουθούν αυτήν την τακτική χρησιμοποιούν πολύ τις εφαρμογές για γνωριμίες, αλλά και τα social media, ενώ κάθε φορά που βγαίνουν με κάποια νέα παρτενέρ-θύμα την κάνουν να αισθάνεται μοναδική και ξεχωριστή για εκείνον. Στην πραγματικότητα όμως, θα πρόκειται για ένα άτομο που απλά θα κρατάει τις καβάτζες του για όσο περισσότερο μπορεί, απλά και μόνο για να περνάει εκείνο καλά. Δεν είναι τίποτα άλλο, από έναν πολύ χειριστικό άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλον, πέρα από τον εαυτό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και επειδή μια σύντροφος δεν αρκεί, ο άνδρας αυτός "κυνηγά" συχνά νέα θύματα, προσπαθώντας να τυλίξει όσο περισσότερα μπορεί στα δίχτυα του. Αρκετές από τις γυναίκες που βγαίνουν μαζί του, καταλαβαίνουν ότι η σχέση τους δεν πρόκειται να προχωρήσει οπότε και απομακρύνονται, εκείνος όμως δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να βρει την γυναίκα της ζωής του, όπως ελπίζει.

Μιας και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνδρες εκεί έξω, καλά θα κάνεις να έχεις το νου σου, να είσαι ο εαυτός σου και όταν νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά να ακούς στο ένστικτο σου για να γλυτώνεις από τοξικές καταστάσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 332 / position2: 1752
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb