ΝΥΧΙΑ

Μάθε πως να αφαιρείς το ακρυλικό από τα νύχια μόνη σου

Μια από τις πιο χρήσιμες συμβουλές περιποίησης

Μάθε πως να αφαιρείς το ακρυλικό από τα νύχια μόνη σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ακρυλικό είναι ένα υλικό στην προσθετική νυχιών που πολλές κοπέλες χρησιμοποιούν προκειμένου να αποκτήσουν το μανικιούρ που θέλουν, όμως τις περισσότερες φορές ή καθυστερούν να το συντηρήσουν με αποτέλεσμα αυτό να χαλά ή θέλουν να το αφαιρέσουν άμεσα και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να κλείσουν ραντεβού στις ειδικούς.

Δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε πλέον κορίτσια, καθώς εμείς θα σας αποκαλύψουμε τον πιο σωστό τρόπο για να αφαιρέσετε μόνες σας το ακρυλικό από τα νύχια σας, όποτε θέλετε και χωρίς τραυματισμούς. Για αυτό λοιπόν δώστε προσοχή!

Η διαδικασία είναι τόσο απλή και συνηθισμένη, όπως ακριβώς γίνεται και εκείνη της αφαίρεσης του ημιμόνιμου. Κόβετε το νύχι σας, περνάτε με τη λίμα την επιφάνεια του και απλώνετε βαζελίνη στο δέρμα γύρω από τα νύχια ώστε να είναι ασφαλές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια μουλιάζετε ένα κομμάτι βαμβάκι στο ασετόν, το τοποθετείτε πάνω στο πρώτο σας νύχι και το τυλίγετε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Επαναλαμβάνετε το ίδιο για τα υπόλοιπα 9 νύχια σας. Θα πρέπει να περιμένετε βέβαια τουλάχιστον 30-40 λεπτά για το κάθε νύχι, αλλά όταν βγάλετε το αλουμινόχαρτο, μαζί του θα φύγει και το ακρυλικό.

Τόσο απλό, τόσο καθημερινό, τόσο εύκολο!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 355 / position2: 831
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb