ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

3 λάθη που κάνεις όταν προσπαθείς να αποταμιεύσεις χρήματα

Μήπως τα κάνεις και δεν τα συνειδητοποιείς;

3 λάθη που κάνεις όταν προσπαθείς να αποταμιεύσεις χρήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι γνωστό πως κατά καιρούς όλοι προσπαθούμε να βάλουμε σε μια τάξη τα οικονομικά μας έτσι ώστε να μη ξοδεύουμε περισσότερα από όσα βγάζουμε ή ακόμη καλύτερα να βάζουμε στην άκρη κάποια χρήματα.

Παρ'όλ'αυτά όταν προσπαθούμε να αποταμιεύσουμε κάνουμε συχνά αυτά τα 3 λάθη.

Πόσα πληρώνετε;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εξετάσατε το λογαριασμό τηλεφώνου σας ή του ρεύματος; Η ψηφιακή παράδοση των λογαριασμών στο mail κάνει τόσο εύκολη την πληρωμή που κανείς πια δεν τσεκάρει τι είναι αυτό που τελικά χρεώθηκε. Μήπως ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε το συμβόλαιο του κινητού σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πληρώνετε πρώτα τους μικρούς λογαριασμούς

Σίγουρα σας δίνει αίσθηση ικανοποίησης όταν πληρώνετε όλους αυτούς τους μικρούς λογαριασμούς που μαζεύτηκαν για αυτό το διάστημα, αλλά πραγματικά πηγαίνετε μπροστά από το χρέος σας κάνοντας αυτό; Αν δε έχετε δόσεις στην τράπεζα, τότε πρέπει να εξετάσετε και το ενδεχόμενο μεγάλης χρέωσης με κάθε καθυστέρηση.

Δεν εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες

Δεν πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ στις προσφορές, δεν πληρώνετε εγκαίρως τους λογαριασμούς για να έχετε έκπτωση, ή τους πληρώνετε αφότου λήξουν και έχετε επιβάρυνση με τέλη επανασύνδεσης και ένα σωρό άλλες μικρές κακές συνήθειες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 301 / position2: 641
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb