CHECK YOUR BOOBS THINK

3 διάσημες κυρίες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού και αποτελούν έμπνευση με τα λόγια τους

Και όμως δεν το έβαλαν κάτω και τώρα είναι πρότυπα για όλες τις γυναίκες του κόσμου

3 διάσημες κυρίες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού και αποτελούν έμπνευση με τα λόγια τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ασθένειες δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα στους ανθρώπους. Αντίστοιχα και ο καρκίνος του μαστού, μπορεί δυστυχώς να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε γυναίκα, είτε αυτή είναι μεγάλη και παγκόσμια σταρ, είτε μια απλή νοικοκυρά.

Τρεις πολύ διάσημες γυναίκες του διεθνούς jet set, οι οποίες πάλεψαν και νίκησαν στον καρκίνο του μαστού, έρχονται για να δείξουν τι σημαίνει πραγματική δύναμη ψυχής και αισιοδοξία, καθώς με τα λόγια τους αποτελούν παράδειγμα εμψύχωσης και έμπνευσης για κάθε γυναίκα στον πλανήτη.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η κωμική ηθοποιός Julia Louis-Dreyfus, ανακοίνωσε πως ανήκει στην 1 στις 8 γυναίκες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα και 13 μήνες αργότερα, η 57χρονη ηθοποιός ο καρκίνος της οποίας είναι σε ύφεση, αποκαλύπτει τι ήταν εκείνο που την βοήθησε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές:

«Πέρσι, ήμουν τυχερή και κέρδισα ένα βραβείο Emmy για την ερμηνεία μου στο Veep. Δώδεκα ώρες αργότερα διαγνώστηκα με καρκίνο. Ο καρκίνος δεν είναι αστείος αλλά για να τον αντιμετωπίσεις, πρέπει να το κάνεις με χιούμορ. Αυτό το παλιό κλισέ που λέει πως το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, αυτό δούλεψε για μένα. Έκανα χημειοθεραπεία και είχα την οικογένεια και τους φίλους μου σε ένα δωμάτιο και ρίξαμε τέτοιο γέλιο. Το γέλιο είναι βασική ανθρώπινη ανάγκη μαζί με την αγάπη και το φαγητό. Δεν υπάρχει κατάσταση που να μην φτιάχνει με το γέλιο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just when you thought...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) στις

Η πρωταγωνίστρια του Grease, η 70χρονη σήμερα Olivia Newton-John αντιμετωπίζει τον καρκίνο για Τρίτη φορά. Την πρώτη, το 1992, η ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν μόλις 44 ετών και ο καρκίνος του μαστού ήταν μια μάχη που έπρεπε να δώσει ενώ είχε χάσει μόλις τον πατέρα της επίσης από καρκίνο.

Η Olivia, που σκοπός της είναι να τα καταφέρει κι αυτή τη φορά, είχε πει σχετικά με τον καρκίνο: «Πιστεύω πως όταν περνάς κάτι τόσο δύσκολο και σοβαρό όπως ο καρκίνος, σίγουρα κάτι θετικό θα βγει. Θέλω πολύ κάποια μέρα να μιλάμε για τον καρκίνο, σαν κάτι που συνέβαινε μόνο στο παρελθόν. Αυτό πάντως που βοήθησε και μένα ήταν να επικεντρώνομαι σε άλλα πράγματα πέραν της αρρώστιας. Και φυσικά να σκέφτομαι κι εκείνους που είναι σε δυσκολότερη κατάσταση σε σχέση με μένα. Είμαι ένας στα πολλά εκατομμύρια κόσμου που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα».

Η μάχη της τηλεοπτική Brenda, Shannen Doherty με τον καρκίνο του μαστού ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και πλέον ο καρκίνος είναι σε ύφεση. Η ίδια εξηγεί τα συναισθήματά της σήμερα και είναι σίγουρη πως η μάχη που έδωσε την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

«Σίγουρα πρέπει να περιμένω τα 5 χρόνια και τα 10 χρόνια αλλά η ύφεση είναι για μένα μια λέξη τρελή. Ξέρω πως με όσα μοιράστηκα τα προηγούμενα χρόνια, βοήθησα πολλούς ανθρώπους στην ίδια κατάσταση. Μου έδωσαν και τους έδωσα ελπίδα και αγάπη, είμαστε μια οικογένεια. Όλο αυτό είναι κάτι τόσο όμορφο που έκανε το ταξίδι μου πιο εύκολο. Η αρρώστια με έκανε καλύτερη επαγγελματία και καλύτερο άνθρωπο συνολικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
9 / position1: 249 / position2: 695
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb