ENTERTAINMENT

Χωρισμός ‑ βόμβα για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ

Το πασίγνωστο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί

Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2018
Χωρισμός ‑ βόμβα για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι πια μαζί (χωρίς να αποκλείονται τα σενάρια επανασύνδεσης) ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Λάουρα Νάργες.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, το ζευγάρι δεν είναι μαζί το τελευταίο διάστημα. Πέρασαν μια μεγάλη κρίση και πλέον δεν μένουν μαζί. Μάλιστα, ο Μιχάλης Μουρούτσος πρόσφατα διέγραψε όλες του τις κοινές φωτογραφίες με την Λάουρα Νάργες από το Instagram, κάτι το οποίο δεν έκανε από την πλευρά της η παρουσιάστρια.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στη βάφτιση του γιου του Χάρη Γιακουμάτου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν είχαν κάνει άλλη κοινή έξοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια. Τις δύο προηγούμενες χρονιές είχαν περάσει μεγάλα διαστήμα χωριστά καθώς η Λάουρα συμμετείχε στο Survivor 1 και ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Survivor 2. Μάλιστα, στο Survivor 2 ο Μιχάλης Μουρούτσος εκδήλωνε δημοσίως την αγάπη του για την σύντροφό του, γράφοντας το όνομά της στην άμμο και κάνοντας συχνά αναφορές σε εκείνη. Μάλιστα, είχε θεωρηθεί ότι ο ίδιος είχε επιβάλλει από την πρώτη ημέρα στην ομάδα του το να χωριστούν σε δύο... υπο-ομάδες ανδρών και γυναικών για να μην δίνουν δικαιώματα για συζητήσεις. Επίσης, η Λάουρα ήταν εκείνη που είχε πάει στην Καραϊβική για να συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 129 / position2: 805
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb