CELEBS

Σε κλινική με νευρικό κλονισμό νοσηλεύεται η Selena Gomez

Στις 23 Σεπτεμβρίου είχε αναφέρει πως διακόπτει την παρουσία της στα social media

Δημοσίευση ΟΚΤ 11, 2018
Σε κλινική με νευρικό κλονισμό νοσηλεύεται η Selena Gomez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Selena Gomez νοσηλεύτηκε δύο φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τη δεύτερη φορά φαίνεται πως υπέστη κάποιου είδους νευρικό κλονισμό και αναγκάστηκε να καταφύγει σε ειδικούς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία, μεταδίδει το TMZ.   

H Selena Gomez πήγε για πρώτη φορά σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, καθώς ανησυχούσε για το χαμηλό επίπεδο των λευκών αιμοσφαιρίων της, λίγους μήνες αφότου είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.   

Τελικά πήρε εξιτήριο μετά από λίγες μέρες, όμως αναγκάστηκε να επιστρέψει καθώς το πρόβλημα επανήλθε. Τη δεύτερη φορά ήθελε να φύγει αμέσως, όμως οι γιατροί της είπαν πως δεν μπορούσε. Έγινε έξαλλη, άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να βγάλει τους ορθοστάτες από τα χέρια της. Σύμφωνα με διάφορες πηγές η τραγουδίστρια υπέστη «νευρικό κλονισμό».   

Το TMZ αναφέρει πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική και λαμβάνει θεραπεία συμπεριφορικού τύπου. Σε παρόμοια θεραπεία έχει υποβληθεί και στο παρελθόν. Το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει σημάδια για την κακή της ψυχολογική κατάσταση. Στις 23 Σεπτεμβρίου είχε αναφέρει πως διακόπτει την παρουσία της στα social media σχολιάζοντας «απλά θυμηθείτε, τα αρνητικά σχόλια μπορεί να πονέσουν τον οποιοδήποτε».   

Η Gomez είχε υπάρξει στόχος αρνητικών σχολίων στα social media ύστερα από τον αρραβώνα του πρώην συντρόφου της Justin Bieber. Το 2014 είχε επίσης νοσηλευτεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε κλινική αποτοξίνωσης. 

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 262 / position2: 1264
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb