ΜΟΔΑ

Αυτό το χρώμα στα ρούχα σε κάνει πιο όμορφη

Νέα έρευνα για τη δύναμη των χρωμάτων

Αυτό το χρώμα στα ρούχα σε κάνει πιο όμορφη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γυναίκες που φοράνε κόκκινα ελκύουν περισσότερο τους άνδρες, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου City της Νέας Υόρκης.

Ο επικεφαλής της έρευνας Steven G. Young αναφέρει στην μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο European Journal of Social Psychology, ότι «πρόσφατα στοιχεία μάς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο χρωματισμός εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς στο ταίριασμα των ανθρώπων, καθώς η σeξουαλική ενεργοποίηση των γυναικών συνδέεται με κοκκίνισμα στα μάγουλα, στον λαιμό και στο στήθος. Οι γυναίκες συχνά βάζουν κόκκινα ρούχα όταν θέλουν να είναι ελκυστικές σε ένα ραντεβού. Οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες δείχνουν πιο ευάλωτοι στις γυναίκες με κόκκινα. Σε σχέση με τα άλλα χρώματα, οι γυναίκες που φορούν κόκκινα ή βρίσκονται σε κόκκινο φόντο τούς φαίνονται πιο ελκυστικές».

Το ενδιαφέρον της έρευνας είναι ότι ακόμα και μια γυναίκα που δεν φοράει κόκκινα, αλλά μεταφέρει κόκκινο λάπτοπ για παράδειγμα, τραβάει περισσότερο την προσοχή. Γενικά για το κόκκινο χρώμα, τονίζουν ότι αυξάνει την επίδραση στους άνδρες που ήδη τους αρέσει η γυναίκα που κοιτούν. Παράλληλα, τονίζουν ότι κατά την έρευνα οι άνδρες που δεν τους άρεσε το πρόσωπο των γυναικών που κοιτούσαν, αδιαφόρησαν και για το κόκκινο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 125 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb