ENTERTAINMENT

Οι ταινίες της εβδομάδας 4/10 ‑ 10/10

Ένα Αστέρι Γεννιέται - Venom - Ο Κύριος & Το Όπλο - Ανυπακοή - Climax - Περίπτωση Συνείδησης - Ο Εξαφανισμένος Φάκελος

Οι ταινίες της εβδομάδας 4/10 ‑ 10/10

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα Αστέρι Γεννιέται / A Star Is Born

του Μπράντλεϊ Κούπερ. Με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga, Σαμ Ελιοτ, Αντριου Ντάις Κλέι.

Δραματική 2018, ΗΠΑ 135'

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζακ, ένας επιτυχημένος μουσικός της κάντρι γνωρίζει και ερωτεύεται την νεαρή Άλι, μια άσημη αλλά ταλαντούχα τραγουδίστρια και αποφασίζει να την φέρει στο προσκήνιο. Σύντομα η καριέρα της Άνι εκτοξεύεται, αλλά η προσωπική τους σχέση απειλείται από τους εσωτερικούς δαίμονες του Τζακ.

Venom

του Ρούμπεν Φλάισερ. Με τους Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Ριζ Αχμέντ, Σκοτ Χέιζ.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 112'

Ο ρεπόρτερ Έντι Μπροκ γίνεται ξαφνικά ξενιστής ενός εξωγήινου, διεστραμμένου και σκοτεινού παράσιτου το οποίο τον κάνει να έχει υπερφυσικές δυνάμεις και σύντομα θα πρέπει να απελευθερώσει το alter-ego του Venom για να σώσει τη ζωή του.

Ο Κύριος & Το Όπλο / The Old Man & The Gun

του Ντέιβιντ Λάουερι. Με τους Ρόμπερτ Ρέντφροντ, Σίσι Σπέισεκ, Κέισι Αφλεκ, Ντάνι Γκλόβερ, Τομ Γουέιτς.

Δραματική 2018, ΗΠΑ 93'

Ο Κύριος & το Όπλο» βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φόρεστ Τάκερ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ), από την τολμηρή απόδρασή του από τη φυλακή του Σαν Κουεντίν στην ηλικία των 70 ετών μέχρι τις άνευ προηγουμένου ληστείες που έκαναν την αστυνομία να σαστίσει και μάγεψαν τον υπόλοιπο κόσμο. Μπλεγμένοι στην καταδίωξη του Φόρεστ Τάκερ βρίσκονται ο ντετέκτιβ Τζον Χαντ (Κέισι Άφλεκ), που γοητεύεται από την αφοσίωσή του στην τέχνη του, και μια γυναίκα (Σίσι Σπέισεκ) που τον αγαπά παρά το επάγγελμα που έχει επιλέξει.

Ανυπακοή / Disobedience

του Σεμπάστιαν Λέλιο. Με τους Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Αλεσάντρο Νιβόλα.

Δραματική 2018, Ην. Βασίλειο - Ιρλανδία - ΗΠΑ 114'

Μια γυναίκα επιστρέφει στην αυστηρά Ορθόδοξη Εβραϊκή της πατρίδα μετά τον θάνατο του ραβίνου πατέρα της και ταράζει τα νερά της ήσυχης κοινωνίας με το ενδιαφέρον που δείχνει σε μια παιδική της φίλη.

Climax

του Γκασπάρ Νοέ. Με τους Σοφία Μπουτέλα, Ρομέν Γκιγιερμίκ, Σουεϊλά Γιακούμπ, Κίντι Σμάιλ, Κλοντ Γκαζάν Μολ, Ζιζέλ Πάλμερ, Tέιλορ Κασλ.

Δραματική 2018, Γαλλία 96'

Ένα γκρουπ Γάλλων χορευτών συγκεντρώνεται σε μια απομονωμένη σχολή χορού για ολονύχτια πρόβα. Η γιορτή τους όμως σύντομα μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ανακαλύπτουν ότι η σανγκρία που πίνουν είναι ποτισμένη με LSD.

Περίπτωση Συνείδησης / No Date, No Signature

του Βαχίντ Ζαλιλβάντ. Με τους Ναβίντ Μοχαμαντζάντεχ, Αμίρ Αγκά'ι, Χεντιγιέ Τεχράν.

Δραματική 2017, Ιράν 104'

Ένας ευυπόληπτος ιατροδικαστής εμπλέκεται σε ένα τροχαίο όπου τραυματίζεται ένας οχτάχρονος και το επόμενο πρωί βρίσκει στο νοσοκομείο του το πτώμα του αγοριού που έχει μεταφερθεί εκεί για αυτοψία. Όμως η πρώτη γνωμάτευση δείχνει ότι ο θάνατός του προήλθε από δηλητηρίαση...

Ο Εξαφανισμένος Φάκελος / Fleuve Noir

του Ερίκ Ζονκά. Με τους Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντουρίς, Σαντρίν Κιμπερλέν, Ελοντί Μπουσέ.

Θρίλερ 2018, Γαλλία 114'

Ο Ντάνυ, έφηβος γιος της οικογένειας Αρνώ, εξαφανίζεται. Ο Φρανσουά Βισκόντι, ένας καταπονημένος και απογοητευμένος ντετέκτιβ της αστυνομίας, αναλαμβάνει την υπόθεση. Ο Φρανσουά ξεκινά τις έρευνες για τον αγνοούμενο νεαρό, ενώ ταυτόχρονα μοιάζει απρόθυμος να ασχοληθεί με τον δικό του 16χρονο γιο, Ντενί. Ο Γιαν Μπελαίλ, πρώην καθηγητής του Ντάνυ, όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση του μαθητή του, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις και προσφέρεται να συνεισφέρει στις έρευνες της αστυνομίας. Όμως, καθώς η υπόθεση οδηγείται προς ένα τέλος, τίποτα πια δεν μοιάζει να είναι όπως εμφανιζόταν στην αρχή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
33 / position1: 58 / position2: 203
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb