ENTERTAINMENT

Lindsay Lohan: Τα΄σπασε στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Aφορμή ήταν το opening του club που διατηρεί στο Γκάζι

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 25, 2018
Lindsay Lohan: Τα΄σπασε στον Κωνσταντίνο Αργυρό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και μερικές ημέρες, η Lindsay Lohan άφησε την Μύκονο και ήρθε στην Αθήνα! Φυσικά, η αφορμή ήταν το opening του club που διατηρεί στο Γκάζι.

Το άτακτο κορίτσι του Hollywood πέρασε όλο της το καλοκαίρι στην χώρα μας, καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο νησί των Ανέμων, μιας και διατηρούσε στο Καλό Λιβάδι beach club που έφερε το όνομά της. Όμως με την θερινή σεζόν να φτάνει σιγά σιγά το τέλος της, η LiLo ταξίδεψε στην πρωτεύουσα!

Μία ημέρα πριν το λαμπερό opening του Lohan Night Club, η Lindsay Lohan αποφάσισε να γνωρίσει την νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίνο και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Βέβαια δεν ήταν μόνη της, αλλά πήγε με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Παναγιώτη Σπέντζο, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του club της σε Αθήνα και Μύκονο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός χόρεψε τα ελληνικά τραγούδια, πέταξε γαρίφαλα στον αγαπημένο καλλιτέχνη και διασκέδασε με την ψυχή της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 147 / position2: 910
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb