CELEBS

Ακης Σακελλαρίου: Όταν έφτασα στο νοσοκομείο ο ένας πνεύμονας ήταν νεκρός

Έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2018
Ακης Σακελλαρίου: Όταν έφτασα στο νοσοκομείο ο ένας πνεύμονας ήταν νεκρός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άκης Σακελλαρίου, πριν από λίγο καιρό έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του από την οποία βγήκε νικητής. Στην πρεμιέρα της εκπομπής Μαζί σου, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την σοβαρή περιπέτεια υγείας του, όταν προσβλήθηκε από το βακτήριο της legionella (Νόσος των Λεγεωνάριων),

«Όταν έφτασα στο νοσοκομείο το ένα πνευμόνι ήταν νεκρό και είχε χτυπήσει και στον εγκέφαλο. Την τελευταία εβδομάδα πριν μπω στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Στην Πάτρα ήρθε γιατρός και με συνόδευσε στη σκηνή. Εκεί είχα 40 πυρετό. Την επόμενη ημέρα πήγα με το γιατρό σε ένα βιοδαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα, είδαν τα αποτελέσματα, έρχομαι με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην Αθήνα… Όταν ο γιατρός είδε τις εξετάσεις, μου λέει μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Εμείς οι άνθρωποι που έχουμε προβολή πρέπει να έχουμε υπόψιν πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από την προσωπική μας επιτυχία και σαφέστατα να κοιτάμε περισσότερο τον εαυτό μας, τους αγαπημένους φίλους και αυτούς που μας αγκαλιάζουν».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 307 / position2: 1064
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb