MAKEUP

4+1 συμβουλές για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο ζουμερά!

Ανέδειξε ακόμα περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 συμβουλές για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο ζουμερά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα χείλη είναι ένα από τα πιο όμορφα και αισθησιακά χαρακτηριστικά που έχει ένας άνθρωπος και ειδικά για τις γυναίκες, ένα σημείο που τονίζει ακόμα περισσότερο τη γοητεία τους. 

Μετά τη μόδα με τα ζουμερά και μεγάλα χείλη που έφερε η Kylie Jenner, πολλές ήταν οι κυρίες που απευθύνθηκαν στους ειδικούς ώστε να αυξήσουν το μέγεθος των χειλιών τους. Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις πιο εντυπωσιακά χείλη, φυσικά και δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια αισθητική επέμβαση, καθώς εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε 5 συμβουλές με τις οποίες θα κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζουμερά!

Διάβασε τις παρακάτω και μην διστάσεις να τις δοκιμάσεις!

Απολέπιση - Ενυδάτωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι θα έχεις πιο απαλά χείλη, τα οποία θα δεχτούν ακόμα πιο εύκολα τα προϊόντα μακιγιάζ που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Επιπλέον, τα ενυδατωμένα χείλη είναι μόνο κάτι καλό για την εικόνα σου, αλλά και το μακιγιάζ σου πάντα, για αυτό και μην ξεχνάς να βάζεις lip balm.

Concealer

Εκτός από τους μαύρους κύκλους, μπορείς να το απλώσεις και στο περίγραμμα των χειλιών σου, εξωτερικά. Έτσι θα τους δώσεις μεγαλύτερο όγκο, καθώς θα δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα.

Περίγραμμα

Αν το κάνεις σωστά, δεν είναι καθόλου κακόγουστο. Απλώς πρέπει να βρεις τη σωστή απόχρωση, η οποία συνήθως είναι ένα τόνο πιο κάτω από το κραγιόν σου. Αν πάλι φοράς ανοιχτό κραγιόν, μην χρησιμοποιήσεις ποτέ σκούρο μολύβι για το περίγραμμα. Θα δείχνει απλά χάλια.

Layering στα κραγιόν

Δοκίμασε να βάλεις δυο κραγιόν μαζί, τη μια πάνω από την άλλη φυσικά, τα οποία όμως θα είναι του ίδιου χρώματος. Η διαφορά τους θα είναι στην απόχρωση, η οποία θα είναι διαφορετική. Η μια θα πρέπει να πιο ανοιχτή και η άλλη πιο σκούρα. Με την ανοιχτή θα τονίσεις τις άκρες, ενώ με τη σκούρα το κέντρο των χειλιών σου.

Gloss

Λίγη ποσότητα διαφανούς lip gloss, μπορεί να κάνει τα χείλη σου να δείχνουν απίστευτα juicy και εντυπωσιακά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 205 / position2: 741
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb