ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Φτιάξτε ποπ κορν στο σπίτι με σίγουρη επιτυχία

Σε τρία λεπτά, εύκολα και γρήγορα

Φτιάξτε ποπ κορν στο σπίτι με σίγουρη επιτυχία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές φορές έχουμε δοκιμάσει να κάνουμε ποπ κορν στο σπίτι...με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα. Και αυτό γιατί είτε δεν καταφέρνουμε να τα κάνουμε σωστά και νόστιμα ή αν πετύχουμε την γεύση έχουμε κάνει χάλια την κουζίνα.
Για αυτό και μια ιταλική εταιρία σκέφτηκε να δημιουργήσει μια συσκευή για το σπίτι που κάνει όλη την δουλειά εύκολα, γρήγορα και καθαρά.

Έτσι μπορείτε σε μόλις 3 λεπτά να απολαύσετε νόστιμο, ζεστό και τραγανό ποπ κορν. Επιπλέον, είναι ο μόνος τρόπος να το φτιάξετε χωρίς καθόλου λάδι ή βούτυρο ώστε να το τρώτε συχνότερα χωρίς τύψεις. Βεβαίως μπορείτε μόλις βγει από τη συσκευή να προσθέσετε ό,τι επιθυμείτε: αλάτι, βούτυρο, τριμμένο τυρί, πάπρικα ακόμα και καραμέλα ή σοκολάτα για μοντέρνες γλυκές απολαύσεις.

Φτιάξτε το ποπ κορν σας πανεύκολα: Προσθέστε το καλαμπόκι στο ειδικό δοχείο και σε 2΄-3΄ θα αρχίσει να βγαίνει κατευθείαν στο μπολ σερβιρίσματος. Επιπλέον δεν χρειάζεται να τον αποθηκεύσετε τις μέρες που δεν τον χρησιμοποιείτε αφού ο όμορφος ιταλικός σχεδιασμός του μπορεί να δώσει στυλ στην κουζίνα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς: 1200W
Τροφοδοσία: 220-240V ~ 50/60Hz

Βρείτε το ΕΔΩ

Βρείτε το ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 506 / position2: 1473
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb