ENTERTAINMENT

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 11, 2018
Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και περίπου ενάμισι μήνα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό! Ο λόγος για την Monika ή κατά κόσμον Μόνικα Χριστοδούλου, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Σταύρο.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά πριν περίπου τρεις μήνες δεν δίστασε να αποκαλύψει στον κόσμο ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Έτσι και πριν περίπου ένα μήνα και μία μέρα πριν τα γενέθλιά της, η Monika έκανε γνωστό, μέσα από τα social media, ότι γέννησε την κόρη της, ανεβάζοντας φωτογραφία από την έξοδό της από το μαιευτήριο. Να σου θυμίσουμε πως η γνωστή καλλιτέχνιδα είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ για χάρη του μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, με σκοπό να δημιουργήσει οικογένεια μαζί του. Όπως είναι επόμενο, το ζευγάρι βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας από τη μέρα που υποδέχτηκε την κορούλα του.

This year I got the best birthday gift ever, one day before my birthday!! Thank you for all the wishes and love!!! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές, τα μηνύματα και την αγάπη σας! #mybabygirl #imsoexcited #shesamazing #happiness 💖 photo by daddy @stavrosxenides

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MoniKa (@monika_music) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 258 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb