ENTERTAINMENT

Η απάντηση του Ανθιμου Ανανιάδη για τη μήνυση ενδοοικογενειακής βίας

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 11, 2018
Η απάντηση του Ανθιμου Ανανιάδη για τη μήνυση ενδοοικογενειακής βίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκαν χθες η Μαρία Νεφέλη Γαζή και ο Άνθιμος Ανανιάδης. Ο ένας κατέθεσε μήνυση εναντίον του άλλου για ενδοικογενειακή βία, συντάχθηκε η δικογραφία και βρέθηκαν στον εισαγγελέα, όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι δυο τους έχουν εδώ και καιρό προβλήματα στη σχέση τους, τα οποία ξεκίνησαν κυρίως μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Ο ηθοποιός φρόντισε να δώσει την απάντησή του για όσα συνέβησαν με ένα δελτίο τύπου, που δείχνει πως θα είναι δίπλα στον γιο του αν και δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιηθεί η νομική του αναγνώριση.

Διάβασε την ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του.

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιοτήτα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση. Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη.»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 352 / position2: 603
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb