ENTERTAINMENT

Μια βόλτα στις πιο όμορφες φυσικές πισίνες του κόσμου

Υπέροχα τοπία, μοναδικές εικόνες και το μεγαλείο της φύσης δείχνει ακόμα μια φορά ατελείωτο

Μια βόλτα στις πιο όμορφες φυσικές πισίνες του κόσμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι γνωστό ότι ο πλανήτης που κατοικούμε δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσει με τις ομορφιές του και τις απίστευτες εικόνες που μπορεί να έχει. Από τόπο σε τόπο, λίμνες, δάση, βουνά, θάλασσες, έχουν όλα τη δική τους μαγευτική γοητεία και κάνουν τον άνθρωπο να αισθάνεται δέος στην θέα τους.

Και μιας που το καλοκαίρι είναι εδώ και το υγρό στοιχείο έχει την τιμητική του, αφού καταφέρνει να μας δροσίσει αυτές τις δύσκολες και ζεστές ημέρες, ήρθε η στιγμή να περιπλανηθούμε ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές φυσικές πισίνες του κόσμου μας.

Ετοιμαστείτε για μια ονειρική ανάσα δροσιάς, από τη μια άκρη της γης, στην άλλη!

Γκιόλα - Θάσσος

#thassos#giola #justthebest #summerloading

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hotel Blue Bay (@thaliabitsika_hotelbluebay) στις

Και όμως, αυτή η θεϊκή πισίνα βρίσκεται στην Θάσο, στην περιοχή της Αστρίς και αποτελεί τον ειδικό προορισμό για αυτούς που λατρεύουν τις βουτιές, αλλά και την ηλιοθεραπεία στις καυτές πέτρες το καλοκαίρι. Αν βρεθείτε ποτέ στην Θάσο, είναι ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε.

Great Blue Hole - Μπελίζ

Belize - um destino surpreendente para mergulhadores (ou para quem quer curtir praia); que pode ser combinado com um roteiro cultural na Guatemala. Quem topa? 😍🌊 . . . #Belize #bluehole #greatbluehole #greatblueholeofbelize #plantelturismo . . . Via: @tinyatlasquarterly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Plantel Turismo (@plantelturismo) στις

Αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά θαλάσσια φαινόμενα του κόσμου και έχει αναγνωρισθεί ως μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Αυτή η μπλε τρύπα στον Ατλαντικό Ωκεανό, με το τέλειο κυκλικό σχήμα, φιλοξενεί στον πάτο της μια τεράστια ποικιλία υδρόβιας ζωής, για αυτό και αποτελεί την τέλεια τοποθεσία για καταδύσεις.

Καταρράκτης Havasu - Αριζόνα

#HavasuWaterFalls Another of the stunning waterfalls of the #GrandCanyon. #USA #ShortTermRentals #FreeAdvertising 🆓 #FreeListings #PaymentModule 💵 #NoCommissions 😁 #NoServiceFees 👍 #CheaperNightlyRates 💱 🌃 #MoreProfit 💲 #ParkingType 🅿 #EnergyCategory⚡ #ListingDetails📄 #GoogleMaps🌍 #ListingLocation🌏 #Distances🌎 #MultiLingual ❇ #RoomSettings 🏡 #AirBnB #HomeAway #VRBO #VacationRentals #OwnersDirect #HolidayLettings #Travel #Holidays #Photography Shared by #wwwdotgotodotmu - The Portal for #ShortTermRental owners and agents worldwide. http://goo.gl/9oWWNN

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Global Vacation Rentals (@gotodotmu) στις

Το υπερθέαμα που δημιουργεί αυτός ο καταρράκτης 27 μέτρων στην περιοχή Supai της Αριζόνα, αποτελεί πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών ετησίως. Ο συνδυασμός των άπειρων φυσικών χρωμάτων, αλλά και των δραστηριοτήτων που μπορεί ο καθένας να απολαύσει, καθώς εκτός από τις βουτιές στην υπέροχη φυσική πισίνα, το μέρος προσφέρεται και για πεζοπορία.

Sua Ocean Trench - Σαμόα

Landed in our own lil paradise - Samoa 🇼🇸 you are one of a kind; the best kept secret 🤫 #samoa #pacificislands #travel #explore #suaoceantrench #beach #talofasamoa #islandlife #holidayfromtheholiday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Pritchard (@hannahpritch94) στις

Μέσα στην τροπική βλάστηση, αυτή η γαλαζοπράσινη όαση είναι υπερθέαμα, αλλά και το τέλειο μέρος για μπάνιο. Μάλιστα, επειδή αρχικά δεν υπήρχε πρόσβαση στα νερά αυτής της φυσικής πισίνας, οι ντόπιοι κατασκεύασαν μια σκάλα για να χαίρεται τα νερά της ο κόσμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 318 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb