BED TALK

Αν προσφέρεις αυτό το σeξ σε έναν άντρα τότε τον έχεις κερδίσει για πάντα

Γιατί είναι το αγαπημένο του;

Αν προσφέρεις αυτό το σeξ σε έναν άντρα τότε τον έχεις κερδίσει για πάντα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περισσότεροι άντρες δεν θα πουν όχι στο σeξ, όποια ώρα κι αν τους το δώσεις. Αλλά σίγουρα έχουν προτίμηση. Κι αυτή είναι το πρωί. Ναι, το πρωινό σeξ και μάλιστα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μπορεί (είπαμε, μπορεί) να κάνει έναν άντρα δικό σου για πάντα.

Όπως λένε και οι ειδικοί, το πρωί, οι άντρες ξυπνούν πολλές φορές με όρεξη για σeξ. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Πρώτον, γιατί κατά την διάρκεια του ύπνου ανεβαίνει η τεστοστερόνη. Και η τεστοστερόνη είναι η πιο σημαντική ορμόνη για την σeξουαλική διάθεση στους άντρες. Πολλές φορές οι άντρες ξυπνούν με... διέγερση, κι αυτό οφείλεται στο ότι η κυκλοφορία του αίματος προς το πeος, αυξάνεται κατά την διάρκεια της νύχτας.

Δεύτερον, παρόλο που πλέον όταν ξυπνάμε σκεφτόμαστε χιλιάδες άλλα πράγματα, το σeξ έχει αρκετά οφέλη εκείνη την ώρα. Τα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι υψηλά και αυτό θα βοηθήσει ώστε το σeξ να κρατήσει περισσότερο. Φυσικά, αυτό θα τονώσει την ψυχολογία του άντρα, πράγμα που τον κάνει να το ευχαριστηθεί περισσότερο. Μιλήστε του, προετοιμάστε τον γι’ αυτό και το μυαλό του θα είναι μόνο εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρίτον, αν ρωτήσεις έναν άντρα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξυπνάς το πρωί. Πόσο μάλλον αν μια γυναίκα τον ξυπνήσει με στοματικό σeξ. Είναι μια απλή αλλά σημαντική φαντασίωση που μπορεί να τον σκλαβώσει.

Όσον αφορά την στάση; Μια δημοφιλής πρωινή στάση είναι το «Spooning», όπου και οι δυο βρίσκονται σε πλάγια θέση και κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση. Πολλά ζευγάρια κοιμούνται με αυτόν τον τρόπο και η σκέψη και μόνο μπορεί να απογειώσει την πράξη. Τι λέτε; Δεν είναι ένα ιδανικό πρωινό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 261 / position2: 1112
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb