ENTERTAINMENT

Οι ταινίες της εβδομάδας 21/6 ‑ 27/6

Η Συμμορία των 8 / Αγαπώντας τον Πάμπλο / Κρυφή Συνταγή / Ενα Αξέχαστο Καλοκαίρι / Ιστορίες Αγάπης που δεν Ανήκουν σ’ Αυτόν τον Κόσμο

Οι ταινίες της εβδομάδας 21/6 ‑ 27/6

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 21/6/2018 έως 27/6/2018
ΙΟΥΝ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


πληροφορίες

Η Συμμορία των 8 / Ocean's 8

του Γκάρι Ρος. Με τους Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Ντίτρε Γκούντγουιν.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 110'

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες ... Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ. Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα, την πορτοφολού Κοστάνς, την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι, τη χάκερ Νάιν Μπολκαι τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ. Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια - διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ, η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Αγαπώντας τον Πάμπλο / Loving Pablo

του Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα. Με τους Χαβιέρ Μπαρδέμ, Πενέλοπε Κρουζ, Πίτερ Σκάρσγκαρντ, Τζούλιετ Ρεστρέπο.

Βιογραφία 2017, Ισπανία - Βουλγαρία 128'

Η ταινία καταγράφει την άνοδο και πτώση του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, Πάμπλο Εσκομπάρ, και την ερωτική του σχέση με τη διασημότερη δημοσιογράφο της Κολομβίας, Βιρχίνια Βαγιέχο. Η ταινία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα της Βαγιέχο με τίτλο «Loving Pablo, Hating Escobar»

Κρυφή Συνταγή / The Cakemaker

του Οφίρ Ραούλ Γκράιτσερ. Με τους Τιμ Κάλκχοφ, Σάρα Αντλερ, Ρόι Μίλερ.

Δραματική 2017, Ισραήλ - Γερμανία 104'

Ο Τόμας, ένας ταλαντούχος Γερμανός ζαχαροπλάστης, ταξιδεύει στην Ιερουσαλήμ για να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του αγαπημένου του Όρεν, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ενα Αξέχαστο Καλοκαίρι / Summer 1993

της Κάρλα Σιμόν. Με τους Λάια Αρτίγκας, Πάουλα Ρόμπλες, Μπρούνα Κούζι, Νταβίντ Βερντάγκερ.

Δραματική 2017, Ισπανία 97'

Μετά το θάνατο της μητέρας της η εξάχρονη Φρίντα μετακομίζει από τη Βαρκελώνη στην επαρχία για να ζήσει με την οικογένεια του θείου της. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπη με την απώλεια αλλά και με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής.

Ιστορίες Αγάπης που δεν Ανήκουν σ’ Αυτόν τον Κόσμο / Stories of Love That Cannot Belong to This World

της Φραντσέσκα Κομεντσίνι. Με τους Λουκία Μασίνο, Τομά Τραμπάχι, Βαλεντίνα Μπέλε, Ιάια Φόρτε.

Ρομαντική ντραμεντι 2017, Ιταλία 92'

Η Claudia και ο Flavio αγαπιούνταν για πολύ καιρό, παθιασμένα. Μια μέρα αυτό τελείωσε. Εκείνη είναι στα πενήντα και ο κόσμος μοιάζει ένα μέρος άγριο και αφιλόξενο, σαν ένα έρημο νησί. Εκείνος, αισθάνεται δυνατός, λάμπει από αυτοπεποίθηση και ενώ η Claudia αγωνίζεται να ξεχάσει, αυτός κυριεύεται από τη μανία να προχωρήσει. Όταν ο Flavio συναντά τη Giorgia, κάτω από την καλοκαιρινή βροχή, ο έρωτας τούς χτυπά από την πρώτη ματιά. Η ενέργεια μιας όμορφης κοπέλας γύρω στα 30 είναι ελιξίριο νεότητας και γι’ αυτόν, και δεν αργεί να υποκύψει σε κάθε επιθυμία της. Την ίδια περίοδο η Claudia γνωρίζει στο πανεπιστήμιο τη Νίνα. Την φοβίζουν η διαφορά ηλικίας, η ιδέα και μόνο να είναι σε σχέση με μια γυναίκα, κι αυτό που την κάνει να διστάζει πιο πολύ, είναι ότι ο σεβασμός δεν θα μεταμορφωθεί ποτέ σε αγάπη. Όμως, η Νίνα είναι τόσο όμορφη και σαγηνευτική, σχεδόν ακαταμάχητη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 49 / position2: 214
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb