ENTERTAINMENT

To φινάλε της ταινίας «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου» που δεν είδαμε ποτέ

8 μήνες μετά τα γυρίσματα η Julia Roberts έπαιξε ξανά την τελευταία σκηνή

To φινάλε της ταινίας «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου» που δεν είδαμε ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μια από τις πιο γνωστές ταινίες που έχουμε δει όλοι πολλές φορές (να'ναι καλά το MEGA). Είναι επίσης μια από τις ταινίες που η πρωταγωνίστρια δεν κερδίζει τον έρωτα της ζωής της! 

Το ξέρατε όμως ότι η τελευταία σκηνή που τελικά έφτασε στις κινηματογραφικές αίθουσες και φινάλε που τελικά είδαμε δεν είναι το αυθεντικό;

Η ταινία κανονικά τελείωνε με την Julianne (Julia Roberts) ναι μεν να μη κατάφερνε να σταματήσει τον γάμο του καλύτερου φίλου της, Michael (Dermot Mulroney), και της μελλοντικής γυναίκας του, Kimmy (Cameron Diaz), όμως η τύχη της, της φέρνει στο δρόμο έναν νέο έρωτα, τον οποίο έπαιζε ο John Corbett στην τελική σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν όμως πρόβαλλαν την ταινία για περιορισμένο κοινό έτσι ώστε να δουν τις αντιδράσεις τους, όλες οι γυναίκες εξαγριώθηκαν! Δεν ήθελαν η Julianne παρά τις πράξεις της να... καταλήξει ευτυχισμένη. Τότε όμως υπήρξε το δίλημμα. Πώς θα γίνει, να υπάρξει κάποια... δικαιοσύνη για τις γυναίκες αλλά ταυτόχρονα να μην αφήσουν την βασική πρωταγωνίστρια στα κρύα του λουτρού.

"Έτσι έπρεπε να βρούμε κάτι που να ικανοποιεί την εταιρεία παραγωγής, αλλά αυτό να ήταν εξίσου αποδεκτό από το ακροατήριο" αναφέρει ο σκηνοθέτης. Γι'αυτό το φινάλε, ναι μεν δείχνει την Julia Roberts μόνη, όμως έχοντας στο πλάι τον George, τον γκέι κολλητό της.

8 μήνες μετά τα γυρίσματα η Julia Roberts έπαιξε ξανά την τελευταία σκηνή, με το νέο φινάλε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 189 / position2: 659
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb