WELLNESS

6 oνειρεμένα μέρη στο εξωτερικό για να ζήσεις τον παράδεισο στη γη

Φύγαμε τώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν μπορέσεις να τα επισκεφθείς θα καταλάβεις πόσο υπέροχο πράγμα είναι τα ταξίδια! 6 ονειρεμένοι προορισμοί!

Για να δεις τη ζωή αλλιώς, Tulum, Μεξικό

Το Tulum έχει πολλά να προσφέρει. Αυτή η μοντέρνα παραλιακή πόλη υπήρξε ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός διακοπών τα τελευταία χρόνια, και είναι ξεκάθαρο γιατί. Μπορείτε να κοιμηθείτε σε ένα μπανγκαλόου δίπλα στην παραλία και να περάσετε τις μέρες σας ξαπλώνοντας στην άμμο. Εναλλακτικά, μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο για να κάνετε βόλτα στην εξωτική πόλη. Εξερευνήστε τα αρχαία μνημεία των Μάγια του Tulum ή επισκεφθείτε ένα cenote, το οποίο είναι ένα δροσερό υποβρύχιο σπήλαιο. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε σπα ή απλώς να βγάζετε όλη μέρα φωτογραφίες στη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να βρεις το ζεν σου, Puerto Viejo, Κόστα Ρίκα

Το Puerto Viejo είναι μια παραθαλάσσια παραλιακή πόλη που βρίσκεται στην ακτή της Καραϊβικής της Κόστα Ρίκα. Το Puerto Viejo ενσωματώνει πραγματικά το "Pura Vida" vibe που είναι γνωστό στην Κόστα Ρίκα - πραγματική ζωή, καθαρή ζωή. Αυτή η νοοτροπία υπάρχει παντού σε αυτό το ονειρεμένο μέρος - το παν είναι το ζεν, η ηρεμία, η χαλάρωση. Αυτός είναι ο τελικός προορισμός για όποιον χρειάζεται να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του! Υπάρχουν αρκετές παραλίες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε ή να κολυμπήσετε. Εάν αισθάνεστε περιπετειώδεις, μπορείτε να πάρετε ακόμη και μαθήματα σερφ!

Για εξωπραγματικά τοπία, Sedona, Αριζόνα

Το Grand Canyon έρχεται συνήθως στο μυαλό όσων αναφέρονται στην Αριζόνα, αλλά η Sedona είναι ένα μέρος που δεν μπορείς να μην το ερωτευτείς. Τα φυσικά τοπία της Sedona είναι τόσο υπέροχα που σχεδόν φαίνονται εξωπραγματικά. Θα μείνετε άφωνοι αν βρεθείτε ποτέ εκεί, και περάσετε μέσα από τις γραφικές διαδρομές που αποκαλύπτουν τους θαυμαστούς κόκκινους βράχους της περιοχής. Η Sedona έχει πολλά κέντρα ευεξίας που θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, να ανανεωθείτε και να χαλαρώσετε.

Για να ζήσεις τη φύση, Μπαλί, Ινδονησία

Το Μπαλί μπορεί να είναι ο πιο διάσημος εξωτικός προορισμός στον κόσμο, αλλά είναι επίσης ιδανικός για καθαρή χαλάρωση. Μπορείτε να νοικιάσετε μια όμορφη βίλα κρυμμένη στη ζούγκλα και να ξυπνήσετε με τους ήχους της φύσης. Κάθε μέρα, δεκάδες yoga sessions oργανώνονται εκεί για όποιον χρειάζεται να αναζωογονήσει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Το Μπαλί είναι όλα όσα χρειάζεστε και θέλετε.

Για την απόλυτη χαλάρωση, Bora Bora, Ταϊτή

Τα Bora Bora είναι νησί της Γαλλικής Πολυνησίας στην Ταϊτή και μάλλον κάπως έτσι πρέπει να είναι ο παράδεισος. Είναι ιδανικό για όποιον δεν θέλει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να ξαπλώσει πίσω και να χαλαρώσει δίπλα στο γαλάζιο νερό και τα ψάρια. Μπορείτε να περάσετε τις μέρες σας κάνοντας βόλτες δίπλα από τον ωκεανό και να ολοκληρώσετε τη μέρα σας βλέποντας τη θέα του ηλιοβασιλέματος. 

Εδώ τα όνειρα είναι αληθινά, Palawan, Φιλιππίνες

Όταν οι άνθρωποι μιλούν για ένα ταξίδι στη Νοτιοανατολική Ασία, η Ταϊλάνδη είναι συνήθως η πρώτη στάση. Το Μπαλί μπορεί να βρεθεί σε ένα δρομολόγιο, και ίσως το Βιετνάμ και έπειτα, η Σιγκαπούρη. Η Καμπότζη, το Λάος και η Μιανμάρ είναι επίσης όλο και πιο δημοφιλείς. Αλλά η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στην περιοχή αυτή, οι Φιλιππίνες, είναι μια λιγότερο αναμενόμενη επιλογή. Το Palawan στις Φιλιππίνες όμως, ξεφεύγει από όσα φανταζόσουν και αυτό δεν είναι κάτι δύσκολο να καταλάβεις. Εξωτικά σημεία, υπόγεια ποτάμια, σπηλιές, τυρκουάζ νερά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
12 / position1: 130 / position2: 849
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb