CELEBS

Αποχώρηση στο Survivor 2 με καυγάδες, σπρωξίματα και παρέμβαση της παραγωγής

Δείτε τα βίντεο με το μπάχαλο που επικράτησε

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 07, 2018
Αποχώρηση στο Survivor 2 με καυγάδες, σπρωξίματα και παρέμβαση της παραγωγής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Survivor 2 μπαίνει στην τελική ευθεία του και όπως φαίνεται πλέον θα συνοδεύεται από μεγάλες εντάσεις.

Η Βιργινία, ο Μιχάλης και η Μελίνα είναι οι τρεις υποψήφιοι για απoχώρηση από το Survivor 2. H πρώτη βγήκε από την κάλπη, ο δεύτερος ψηφίστηκε από τον Χάρη που ήταν ο καλύτερος παίκτης της εβδομάδας και η τρίτη από τον Γιάννη Τσίλη που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Οι Μαχητές λίγο πριν είχαν καταφέρει να επικρατήσουν στον Αγώνα Ασυλίας με 10-7. Αμέσως μετά επικράτησε ένταση ανάμεσα στους παίκτες επειδή ο Νικόλας και ο Ηλίας τους απώθησαν την ώρα που έριχνε βολές η Εύη. Για παραπλάνηση μίλησε και η Μελίνα ενώ υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στην Εύη και την Κατερίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κουβέντα αυτή συνεχίστηκε και κυριάρχησε και στο Συμβούλιο που για μία ακόμη φορά φάνηκαν οι διαφορές που χωρίζουν τους παίκτες των δύο ομάδων.

Η διαδικασία σημαδεύτηκε από όλα όσα προηγήθηκαν στο αγώνισμα για την ασυλία και τα σπρωξίματα και τις «χειρονομίες» ανάμεσα στον Ηλία, τον Αγόρου, τον Μουρούτσο, την Κατερίνα Δαλάκα και την Εύη Σαλταφερίδου.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τελευταίο αγώνισμα ανάμεσα στην Εύη και τη Βιργινία.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Νικόλας Αγόρου απευθύνθηκε στον Μιχάλη Μουρούτσο και του είπε «ντροπή». Η λέξη αυτή πυροδότησε τεράστια ένταση.

Στο παιχνίδι μεταξύ της Βιργινίας και της Εύης, σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και φώναζαν. Ο Σάκης Τανιμανίδης έλεγε συνεχώς στους παίκτες να πάνε προς τα πίσω. Οι Διάσημοι δεν έκαναν πίσω και οι Μαχητές έσπευσαν να τους απομακρύνουν.

O Νικόλας Αγόρου πήγε και τράβηξε από το χέρι τον Μιχάλη Μουρούτσο. Ο παίκτης των Μαχητών, αργότερα, προσπάθησε να το καλύψει και είπε ότι δεν έκανε τίποτα. Επίσης, είπε ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν αυτός που έκανε πρώτος χειρονομία στον Πάνο Θεοδώρου.

Η παραγωγή, όμως, έκανε μια παρέμβαση. Έδειξε ξανά τα συγκεκριμένα πλάνα, στα οποία φαίνεται καθαρά πως οι Διάσημοι έχουν δίκιο.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor 2 δεν εκτονώθηκε όσο περνούσε η ώρα αλλά συνεχίστηκε και στην καθιερωμένη συζήτηση με τον Σάκη Τανιμανίδη μετά τη λήξη του αγωνίσματος.

Η Κατερίνα Δαλάκα, περιέγραψε τι είδε να εκτυλίσσεται μπροστά της, με τα ριπλέι να την δικαιώνουν. Η πρωταθλήτρια του στίβου έκανε λόγο για «χουλιγκανισμό» από τους μπλε προκαλώντας νέα έκρηξη των Μαχητών. Μάλιστα προστέθηκε η κατηγορία της Μελίνας κατά του Ηλία ότι προσπάθησε να την αποσυντονίσει φωνάζοντας στη Ροδάνθη σε έναν από τους αγώνες που είχαν τα δύο κορίτσια, ότι το ξύλο της Μελίνας δεν είχε τοποθετηθεί καλά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 109 / position2: 695
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb