ΠΡΟΣΩΠΑ

Το ζευγάρι συνταξιούχων από την Ιαπωνία που έγιναν fashion icons με 720 χιλιάδες ακόλουθους

Στα 60 τους κάνουν νέα καριέρα

Το ζευγάρι συνταξιούχων από την Ιαπωνία που έγιναν fashion icons με 720 χιλιάδες ακόλουθους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε στέκονται δίπλα σε ένα έργο τέχνης, είτε με φόντο έναν ωκεανό, είτε μπροστά από το σπίτι τους, η τοποθεσία δεν φαίνεται να έχει σημασία. Οι εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί που έχουν μετατρέψει ένα συνηθισμένο ιαπωνικό ζευγάρι σε διαδικτυακούς megastars ενδιαφέρονται πραγματικά για ένα μόνο πράγμα: τι φορούν.

Οι Bonpon511 - άλλιως γνωστοί ως Tsuyoshi και Tomi Seki - έχουν προσελκύσει ένα τεράστιο αριθμό ακόλουθων από τότε που άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες στο Instagram του εαυτού τους να είναι ντυμένοι σε άψογα ταιριασμένα ρούχα στα τέλη του 2016. Αλλά δεν είναι οι συνηθισμένοι "stars" του Instagram.

Το ζευγάρι, που διανύει τη δεκαετία των 60, εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά σε μια σειρά από ρούχα που ενσωματώνουν παρόμοια στυλ και χρώματα. Η απλότητα των επιλογών τους έχει κερδίσει επαίνους από τους κριτικούς μόδας και την λατρεία των σχεδόν 720.000 ακόλουθων του.

Οι παιχνιδιάρικες εικόνες, που λαμβάνονται με ένα iPhone τοποθετημένο σε τρίποδο, επίσης μεταδίδουν την προφανή ευχαρίστηση που αντλούν ο ένας από τον άλλον, 38 χρόνια μετά τον γάμο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα χρόνο αφότου το Yahoo της Ιαπωνίας βοήθησε τις εικόνες τους στο Instagram να γίνουν viral, το ζευγάρι έχει εκδώσει δύο βιβλία για την έγγαμη ζωή και έχουν αποτελέσει αντικείμενο πολλών άρθρων σε ιαπωνικές εφημερίδες και περιοδικά.

Τον επόμενο μήνα θα λανσάρουν τη δική τους σειρά ρούχων και αξεσουάρ, σε συνεργασία με έναν σχεδιαστή, στο ιαπωνικό πολυκατάστημα Isetan Mitsukoshi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 314 / position2: 1366
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb