THE ULTIMATE PARTY GIRL GUIDE MAKEUP

Τα 3 λάθη που κάνεις στο contouring

Kαι πώς να το κάνεις σωστά!

Τα 3 λάθη που κάνεις στο contouring

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να μπλέξεις ομοιόμορφα τη σωστή πούδρα με το σωστό προϊόν στα σωστά σημεία, θέλει την τέχνη του!

Πώς μπορείς να αποφύγεις τα κραυγαλέα λάθη και τώρα που πήρες το πρώτο χρωματάκι, και το contouring επιστρέφει, να το κάνεις σωστά;

Πάμε να δούμε τα 3 λάθη που κάνουμε συχνά αλλά πρέπει να σταματήσουμε αν δεν θέλουμε να δείχνουμε περίεργες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχεις αποφασίσει εξαρχής ποια σημεία θα σκουρύνεις και ποια θα τονίσεις. Αποτέλεσμα, αρχίζεις να περνάς το πινέλο πανω κάτω σε άσχετα σημεία και μάλιστα όχι συμμετρικά. Μπορείς να ακολουθήσεις τον κανόνα. Βάλε σκούρο προϊόν όπου το πρόσωπό σου κάνει σκιές. Εάν νιώθεις ότι χρειάζεσαι ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα, πρόσθεσε και άλλο προϊόν. 

Δεν απλώνεις καλά τα προϊόντα και μοιάζεις με τίγρη! Blend, blend, blend girl! Aν ξεχωρίζει πού ξεκινά το σκούρο και πού το πιο ανοιχτό χρώμα, τότε δεν έχεις κάνει σωστό contouring. Συνέχισε, μη σταματάς!

Λάθος πινέλα. Δεν χρειάζεσαι μεγάλο πινέλο, όχι όμως και στενό. Από τη μία δεν θες να απλώσεις σκούρη σκιά σε όλο το μάγουλο, κι από την άλλη δεν θέλεις να κάνεις μικρές γραμμούλες κάτω από τα μήλα του προσώπου σου! Αν έχεις contouring σε μορφή σκόνης, τότε χρειάζεσαι ένα διαγώνιο πινέλο. Αν είναι σε μορφή make up τότε δούλεψε το με τα δάχτυλα καλά - καλά!

Μήπως έχεις πρόσωπο σαν της Kim; Τότε δες πού βάζει σκούρο (contouring) και πού ανοιχτό χρώμα (highlighter).

Ένας καλός οδηγός για να δεις πού να βάλεις τι :)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 103 / position2: 356
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb