LOVE MARATHON: TIPS - ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ - ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - QUIZ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δείτε τους νικητές: Κερδίστε ένα εκπληκτικό φόρεμα Chalina Mer

Όλγα Θεοδωροπούλου, η σχεδιάστρια που αγαπούν οι celebrities

Δείτε τους νικητές: Κερδίστε ένα εκπληκτικό φόρεμα Chalina Mer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aπό την Θωμαή Απέργη ως την Αγγελική Ηλιάδη και τα κορίτσια του My Style Rocks, η Όλγα Θεοδωροπούλου ή πιο σωστά Chalina Mer έχει φτιάξει ήδη τη καλή της φήμη στον χώρο της μόδας! Μιλήσαμε μαζί της για να μάθουμε περισσότερα για εκείνη, ενώ έχουμε δώρο ένα εκπληκτικό sequin dress για εσάς!

"Σπούδασα στην Ελλάδα και αργότερα στην Ιταλία, στο Μιλάνο, στο Ινστιτούτο Marangoni. Eμπνέομαι πολύ από τα υφάσματα και πολλές φορές βλέπω ένα ύφασμα και μου έρχεται κατευθείαν κάποιο σχέδιο στο μυαλό!".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Το αγαπημένο μου κομμάτι στη δημιουργική διαδικασία είναι να ψάχνω υφάσματα και να βλέπω ό,τι καινούργιο έχει βγει σε αγαπημένες γειτονιές της Αθήνας αλλά και στο Παρίσι! Έχει τύχει μάλιστα να έχω έτοιμο σχέδιο αλλά να μη βρίσκω το σωστό ύφασμα για να το υλοποιήσω και να ψάχνω 6 μήνες για να βρω ακριβώς το κατάλληλο υλικό! Δεν σταματώ να σχεδιάζω ποτέ, ούτε καν στις διακοπές".

Διαγωνισμός

Κερδίστε ένα να εκπληκτικό sequin dress Chalina Mer στο διαγωνισμο μας στο Instagram
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

"Τρία πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα στη ντουλάπα της; Aυτά που θα κολακεύουν τα δυνατά της σημεία. Ένα μαύρο φόρεμα, ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι καμπάνα για να αναδεικνύει και να ψηλώνει τα πόδια και το αγαπημένο μου, μια ολόσωμη κολλητή φόρμα".

"Δυστυχώς στις μέρες μας τα πράγματα δεν είναι εύκολα για έναν νέο σχεδιαστή. Πρέπει να αγαπά πολύ αυτό που κάνει και να έχει ανεξάντλητη υπομονή κι επιμονή για το στόχο του".

"Έχω συνεργαστεί με αρκετές διάσημες Ελληνίδες - είναι απλές και ευγενικές, τους αρέσει η μόδα και ξέρουν από υφάσματα. Εμπιστεύονται τη γνώμη μου και τις ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύονται, όπως επίσης ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και την κάθε μου πελάτισσα"

Βρες την Όλγα στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 410 / position2: 695
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb