LOVE LETTERS

O dj που έλεγε ψέμματα και είχε πάει με όλες (εκτός από μένα)

Ρωτάει η Δήμητρα Σ.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O dj που έλεγε ψέμματα και είχε πάει με όλες (εκτός από μένα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δουλεύω σε ένα κλαμπ. Το Σεπτέμβριο ήρθε στη δουλειά ένας κούκλος dj και φυσικά όλες έπεσαν πάνω του. Εμένα, ενώ μου άρεσε, δεν μου πήγαινε πολύ να τον κυνηγάω ούτε να βρίσκω αφορμή να του μιλάω όπως έκαναν τα κορίτσια της υποδοχής ή οι σερβιτόρες. 

Και δώστου σελφι, και δώστου χαζολόγημα σε σχόλια στο Facebook. Εγώ τίποτα, ποτέ. Ώσπου μια μέρα μου έκανε ένα πολύ ωραίο σχόλιο σε μια φωτογραφία μου, και από τότε, κάτι άλλαξε μέσα μου. Αυτός όσο έβλεπε πως με κομπλάρει τόσο περισσότερο μου έδινε σημασία σε σύγκριση με τις άλλες. Ένα βράδυ μάλιστα προσφέρθηκε να με γυρίσει σπίτι, δέχτηκα και όταν φτάσαμε κάτω από μένα, φιληθήκαμε, μου είπε να ανέβει πάνω και του είπα πως αυτές τις μέρες μένει μαζί μου η αδερφή μου (όντως). Αυτός λογικά ξενέρωσε και από τότε δεν μου μίλησε ξανά όπως πριν παρά μόνο τα τυπικά. Έπειτα έμαθα ότι σε 3 μήνες είχε πάει με 4 γυναίκες από τη δουλειά. Το θέμα είναι ότι εγώ τον θέλω. Μήπως έχασα την ευκαιρία να είμαστε μαζί;

Pink Says

Σου φάνηκε ο τύπος που θέλει σχέση; Ακόμη κι αν παραβλέψουμε το γεγονός πως πήγε με 4 από τον εργασιακό σου χώρο, ακόμη κι αν παραβλέψουμε ότι όσο σε φλέρταρε κοιμόταν με άλλες, το γεγονός πως όταν δεν έγινε το δικό του (όταν του είπες πως δεν μπορεί να ανέβει σπίτι σου) σταμάτησε να σου μιλάει, αποδεικνύει πως ο dj σου όχι μόνο δεν σε θέλει πραγματικά, αλλά δεν ξέρει και να φέρεται. BOYBYE!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 262 / position2: 1446
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb