THINK

Σε αυτό το γραφείο συνοικεσίων οι πελάτες είναι εκατομμυριούχοι

Εδώ κάνεις την τύχη σου...
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Σε αυτό το γραφείο συνοικεσίων οι πελάτες είναι εκατομμυριούχοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ότι έχεις χρήματα και η εταιρεία σου είναι τρομερά επιτυχημένη, μπορεί να μη λέει και τίποτα για εσένα. Μπορεί να νιώθεις μεγάλη μοναξιά και να θέλεις κι εσύ το ταίρι σου!

Έτσι νιώθουν πολλοί εργένηδες που ζουν και εργάζονται στη Silicon Valley στην Καλιφόρνια. Γι'αυτό και βρέθηκε ένα γραφείο το οποίο έχει θησαυρίσει ψάχνοντας για τους πλούσιους πελάτες του γυναίκες, αφού διαπίστωσε πως υπάρχουν πολύ υψηλά ποσοστά των ελεύθερων ανδρών ηλικίας από 20 έως 45 ετών!

Η Amy Andersen, η υπεύθυνη του γραφείου γνωριμιών Linx Dating στη Silicon Valley ζητά καταρχήν 25.000 δολάρια. Για περισσότερες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα 11 γνωριμίες σε 24 μήνες, το κόστος διπλασιάζεται. Έπειτα, ψάχνει να βρει γυναίκα στον εκάστοτε πελάτη. Αν εν τέλει η γνωριμία γίνει σχέση, τότε ο πελάτης ξαναβάζει το χέρι στην τσέπη και βγάζει 50.000 δολάρια! Αν παντρευτεί, ακόμη μεγαλύτερο ποσό! 

Και αν ο πελάτης δεν είναι και πολύ ευπαρουσίαστος, τότε η Amy αναλαμβάνει και τον καλλωπισμό του, κομμωτήριο, στυλίστα και τα λοιπά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
2 / position1: 178 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb