EYECANDY

Το blog που θα δεις τα πιο seχy αγόρια του metro

Τις φωτογραφίες τις βγάζουν χρήστες του διαδικτύου και τις συνοδεύουν με εξαιρετικά σχόλια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το blog που θα δεις τα πιο seχy αγόρια του metro

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Tube Crush είναι ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα blogs που είδες τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος; Διότι είναι γεμάτος από όμορφους άντρες κάθε γούστου, τους οποίους μάλιστα μπορείς να συναντήσεις στο διπλανό... βαγόνι.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι η ζωντανή απόδειξη, ότι οι κούκλοι δεν εμφανίζονται μόνο στις ταινίες και τις πασαρέλες, αλλά είναι κανονικοί άνθρωποι όπως οι υπόλοιποι και χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς για τη μετακίνηση τους στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που κάνει το Tube Crush είναι να ανεβάζει φωτογραφίες με άντρες που βγάζουν οι χρήστες του κρυφά, μέσα στο μετρό και τα μέσα μεταφοράς της Βρετανίας. Στην περιγραφή της, η ιστοσελίδα αυτοαποκαλείται ως το "Αφιέρωμα στον ανδρισμό" και τονίζει ότι τιμά τα ελκυστικά αρσενικά που μετακινούνται με τα μέσα στην Αγγλία.

Οι φωτογραφίες των αντρών είναι εκατοντάδες, ενώ στις περισσότερες εκείνοι δεν έχουν ιδέα ότι κάποιος του αποθανατίζει με την κάμερα του, ενώ η σελίδα ζητά από τον κόσμο να βαθμολογήσει με like ή dislike τα αγόρια που βλέπει. Από τη δική τους πλευρά, οι εντυπωσιακοί άντρες δε φαίνεται να ενοχλούνται, ειδικά βλέποντας τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιδρυτής του Tube Crush, Steve Motion, όσοι άντρες έχουν βρει τους εαυτούς τους ανάμεσα στις εικόνες, δηλώνουν περήφανοι που επιλέχθηκαν για να βρεθούν εκεί. 

Η σελίδα μετρά τις 3.000 επισκέψεις καθημερινά, με την πλειοψηφία των χρηστών να είναι γυναίκες, όμως το 40% είναι άνδρες. Και μπορεί κάποιοι από αυτούς να είναι ομοφυλόφιλοι, όμως υπάρχουν και πολλοί straight άνδρες που μπαίνουν στη σελίδα μόνο και μόνο για να τσεκάρουν αν έχει ανέβει φωτογραφία τους, κάτι που θεωρούν πολύ cool.

Πάντως, εδώ και τρία χρόνια όπου το Tube Crush λειτουργεί, πολλές είναι οι γυναίκες που ζήτησαν να κατέβουν φωτογραφίες από εκεί, σε αντίθεση με τους άντρες, οι οποίοι είναι ελάχιστοι. 

Το επόμενο βήμα για τη σελίδα θα είναι να μπορεί το κοινό να επικοινωνεί με τους άντρες, χωρίς όμως να μετατραπεί σε ιστοσελίδα γνωριμιών κατά τον Motion. Όσον αφορά τις γυναίκες, ο λόγος που δε θέλει να ξεκινήσουν να μπαίνουν και δικές τους φωτογραφίες είναι επειδή το θεωρεί κάπως επικίνδυνο, όμως δεν αποκλείει αυτό να γίνει στο μέλλον.

Όπως και να έχει, πρόκειται για κάτι απολαυστικό οπτικά, που θα σου φτιάξει τη μέρα και τη νύχτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
18 / position1: 251 / position2: 785
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb