ENTERTAINMENT

Η Αλβανή Dua Lipa που εντυπωσίασε στον τελικό του Κιέβου

Είναι το νέο ποπ είδωλο που σαρώνει στα παγκόσμια charts

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Dua Lipa είναι όμορφη και ταλαντούχα. Μέσα σε δύο χρόνια κατέκτησε τα παγκόσμια chart και είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στη μουσική σκηνή τώρα!

Η Dua Lipa τραγούδησε στο κοινό Άγγλων κι Ισπανών φιλάθλων του τελικού, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τις επευφημίες χιλιάδων θεατών.

H 21χρονη τραγουδίστρια από την γειτονική Αλβανία καθήλωσε τους θεατές του τελικού στο στάδιο Ολιμπίνσκι του Κιέβου με την εντυπωσιακή της παρουσία κι -έστω και για λίγο- έκλεψε την παράσταση από τους 22 μονομάχους του φετινού τελικού του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Dua γεννήθηκε στο Κόσοβο από Αλβανούς γονείς. Το Dua στα αλβανικά σημαίνει "αγαπώ" και φοίτησε στο πλέον διάσημο SylviaYoung Theatre School στο οποίο φοιτούσε και η Amy Winehouse. Στα 13 της όμως επέστρεψαν οικογενειακώς στο Κόσοβο λόγω της εργασίας που βρήκε ο πατέρας της εκεί. Στα 15 ξαναγύρισαν στο Λονδίνο και τότε ξεκίνησε η μουσική της πορεία!

Μερικά covers στο Youtube, επαφές με δισκογραφικές και μέσα σε μερικά χρόνια μεγάλωσε, ωρίμασε, συνέθεσε και κυκλοφόρησε τα πρώτα της τραγούδια τα οποία έγιναν επιτυχίες! Το τραγούδι της "New Rules" πήγε πρώτο σε πολλά chart, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Μεγάλης Βρετανίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 152 / position2: 557
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb