FASHION WEEK GIRL TRENDS

Οι fashion bloggers σας δείχνουν πώς να βγάλετε την τέλεια selfie

Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν για τις άψογες φωτογραφίες;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι fashion bloggers σας δείχνουν πώς να βγάλετε την τέλεια selfie

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βλέπετε τις φωτογραφίες σας και όταν πάτε να τις συγκρίνετε με αυτές που έχουν στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικές από τις πιο διάσημες fashion bloggers του κόσμου, σας φαίνονται πιο "φτωχές" και ερασιτεχνικές, παρόλο που μπορεί να χρησιμοποιείτε το ίδιο κινητό ή την ίδια φωτογραφική μηχανή.

Ναι, προφανώς εσείς κάτι κάνετε λάθος, το οποίο εντοπίζεται στο ότι δεν χρησιμοποιείται τις ίδιες εφαρμογές για να τις επεξεργαστείτε. Οι διάσημες αυτές κυρίες, έχουν ορισμένα apps για να σβήνουν τις ατέλειες στην εμφάνιση τους, να δίνουν όγκο στα μαλλιά και να κάνουν πιο ζουμερά τα χείλη τους. Άλλωστε, αν θέλετε να βγάλετε τη σωστή selfie πρέπει να... παίξετε βρώμικα!

Και μην φοβάστε για το αν θα φανείτε πλαστικές, αφού τα συγκεκριμένα προγράμματα σας κάνουν να δείχνετε εντελώς φυσικές, χωρίς υπερβολικό ρετούς. Παρακολουθήστε το βίντεο της Marianna Hewitt από την ιστοσελίδα της lifewithme.com και μάθετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιεί για τις άψογες φωτογραφίες της, αλλά και τα υπόλοιπα μυστικά που κρύβει στο μανίκι της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 720 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb