ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ: TIPS AND TRICKS ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Μια σούπερ θεραπεία με γάλα για τα μαλλιά σου

Ενισχύει την τρίχα, μειώνοντας το σπάσιμο και την ψαλίδα ενώ χαρίζει απίστευτη λάμψη

Μια σούπερ θεραπεία με γάλα για τα μαλλιά σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως να μην γνωρίζατε μέχρι τώρα, ότι η πρωτεΐνη του γάλατος κάνει τα μαλλιά απίστευτα δυνατά, ενώ τα προστατεύει από την ψαλίδα και βοηθά στη μείωση του φριζαρίσματος. Φαίνεται, ότι το προϊόν αυτό ενισχύει τον άξονα της τρίχας, καθιστώντας έτσι λιγότερο πιθανό το σπάσιμο της. Επιπλέον, μια θεραπεία με γάλα, κάνει ακόμα πιο λαμπερά τα μαλλιά, σαν να είναι από μετάξι. Διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες για την εφαρμογή μιας τέτοιας μάσκας στο τριχωτό της κεφαλής σας:

Ο πρώτος τρόπος είναι αφού πλύνετε και στεγνώσετε τα μαλλιά σας, εφαρμόζεται ρίζα άκρη το γάλα, είτε σε εντελώς στεγνά μαλλιά είτε σε νωπά. Με αυτόν τον τρόπο θα θρέψετε τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, ενώ θα μειώσετε και το φριζάρισμα τους και θα τα κρατήσετε απαλά και ευκολοχτένιστα μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Ο δεύτερος τρόπος, είναι να ψεκάσετε τα μαλλιά σας με 1/2 της κούπας γάλα πριν λουστείτε. Αφού τρίψετε καλά τις ρίζες σας, θα το αφήσετε να πήξει για 15-20 λεπτά και πριν μπείτε για λούσιμο θα χτενιστείτε, σε περίπτωση που είναι μπερδεμένα. Μετά πλύνετε τα κανονικά με σαμπουάν, βάλτε conditioner και ξεπλύνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 488 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb