ENTERTAINMENT

«Έκανα ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας στο στρατό για να πάω στο καρναβάλι της Πάτρας»

Η αποκάλυψη από τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή

Δημοσίευση ΝΟE 19, 2018
«Έκανα ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας στο στρατό για να πάω στο καρναβάλι της Πάτρας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήθελε οπωσδήποτε να παραβρεθεί στο καρναβάλι της Πάτρας, ωστόσο, ήταν στο στρατό. Δε διαπραγματευόταν όμως να χάσει το γεγονός κι έτσι πέρασε σε πιο… δραστικά μέτρα!

Ο λόγος για τον Τάκη Ζαχαράτο ο οποίος αποκάλυψε ότι μπήκε στη διαδικασία να «σκηνοθετήσει» την απόπειρα αυτοκτονίας του με μοναδικό σκοπό να δώσει το δυναμικό «παρών» στο καρναβάλι της Πάτρας!

«Στο στρατό πήγα στα 18 μου. Περίμενε η μάνα μου ότι θα πάω εκεί και θα στρώσω. Εγώ την προηγούμενη βγήκα με φίλους έγινα τυφλά και σε όλη τη διαδρομή από την Πάτρα μέχρι τα Γιάννενα κοιμόμουν. Μπήκα στο στρατόπεδο λες και πήγαινα εκδρομή. Υπήρχαν σκληρές στιγμές αλλά εγώ πέρασα καταπληκτικά και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Στο στρατό μάλιστα έκανα και ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας για να πάω στο καρναβάλι της Πάτρας. Όχι που δεν θα πήγαινα και θα ήμουν σκοπιά στο Σιδηρόκαστρο! Θυμάμαι που πατίκωνα το μαλλί κάτω από τον μπερε για να μη φαίνεται το μαλλί και στο τέλος απολύθηκα με καρέ μπήκα Πίπης στον στρατό και βγήκα Μαίρη Χρονοπούλου!», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Gala

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 169 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb