ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η μεγάλη έρευνα για το τυρί που θα σας κάνει όλους ευτυχισμένους

Φάτε άφοβα!

Η μεγάλη έρευνα για το τυρί που θα σας κάνει όλους ευτυχισμένους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μελέτη επιστημόνων αποδεικνύει πως η κατανάλωση τυριού είναι το κλειδί για να ζήσεις μια μακρύτερη και πιο χαρούμενη ζωή και ποιοι είμαστε εμείς που θα αμφισβητήσουμε την επιστήμη;

Mελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet, στο οποίο οι ερευνητές του Πανεπιστημίου McMaster στον Καναδά συνέλεξαν πληροφορίες από 130.000 ανθρώπους από 21 διαφορετικές χώρες, όλοι τους ηλικίας μεταξύ 35 και 70 ετών, αποδεικνύει πως το τυρί θα μας σώσει!

Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν οι διατροφικές τους συνήθειες, και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα - αυτούς που τρώνε γαλακτοκομικά προϊόντα με μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά και αυτούς που τρώνε γαλακτοκομικά προϊόντα με πλήρη λιπαρά.

Και διαπίστωσαν το εξής: Η κατανάλωση περισσότερων από δύο μερίδων ημερησίως γαλακτοκομικών συνέβαλε στην μείωση όχι μόνο του κινδύνου εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου αλλά και καρδιαγγειακών νόσων. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι, ενώ το τυρί είχε το σημαντικό αντίκτυπο σε αυτά τα αποτελέσματα, μπορείτε επίσης να τρώτε αντ'αυτού γάλα ή γιαούρτι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 184 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb