ENTERTAINMENT

Ζένια Μπονάτσου: Τι κάνει σήμερα και γιατί πετάει καρφιά για την οικογένεια της;

Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου σε μια σπάνια συνέντευξη

Δημοσίευση ΟΚΤ 18, 2018
Ζένια Μπονάτσου: Τι κάνει σήμερα και γιατί πετάει καρφιά για την οικογένεια της;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ζένια Μπονάτσου πραγματοποίησε την πρώτη ζωντανή τηλεοπτική της εμφάνιση στο Πρωινό, το μεσημέρι της Πέμπτης. Μαζί με την Φαίη Σκορδά μίλησαν για πολλά σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή κουβέντα.

Ένα ιδιαίτερο σημείο της συνέντευξης, ήταν όταν η Ζένια Μπονάτσου αναφέρθηκε στις «ζεστές» στιγμές που έζησαν όλοι μαζί σαν οικογένεια, τα χρόνια που ακολούθησαν μετά τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, σε μια προσπάθεια να συμπαρασταθούν ο ένας στον άλλον. Κάπου εκεί δημιουργήθηκε μια …άβολη στιγμή.

«Μετά τον θάνατο του πατέρα μου ήρθαμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Με τη μάνα μου πήγαμε και μείναμε στο Πόρτο Ράφτη μετά, ήμασταν όλοι. Κι εγώ με τη μάνα μου και ο παππούς με τη γιαγιά, όλοι μαζί βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον ώστε κάπως να καλύψουμε την απώλεια. Αφοσιώθηκαν πολύ σε μένα και η μητέρα μου, και η γιαγιά και ο παππούς. Ο παππούς με πήγαινε από εδώ και από εκεί συνέχεια. Ήταν όλοι με μένα κι εγώ με αυτούς. Το βρίσκω δύσκολο στις μέρες μας να είναι όλη η οικογένεια μαζί, ένα ζεστό σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά. Αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Δεν ισχύει αυτό πια», είπε η Ζένια Μπονάτσου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 223 / position2: 1134
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb