ENTERTAINMENT

Μοντέλο γέννησε 14 ώρες αφού περπάτησε στην πασαρέλα ημίγυμνη για τη Rihanna

Με ανάρτησή της στο Instagram η Silk Woods ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση
Από το NEWSROOM
Μοντέλο γέννησε 14 ώρες αφού περπάτησε στην πασαρέλα ημίγυμνη για τη Rihanna

Λίγες ώρες αφότου περπάτησε στο catwalk με εσώρουχα από την σειρά Savage x Fenty της Rihanna, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το 22χρονο μοντέλο Slick Woods, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα όπως είπε αστειευόμενη είχε συσπάσεις ήδη από την ώρα της επίδειξης μόδας.

Η Woods, κατά κόσμον Simone Thompson, από τη Μινεσότα έχει εργαστεί με οίκους όπως Vogue, Calvin Klein και Marc Jacobs.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα εμφανίστηκε στην επίδειξη εσωρούχων που φέρουν την υπογραφή της διάσημης τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος, δίπλα σε μεγάλα ονόματα της πασαρέλας, όπως Gigi και Bella Hadid, Duckie Thot και Joan Smalls.

Όπως η ίδια ενημέρωσε τους 728.000 follower της στο Instagram, η Woods έγραψε ότι 14 ώρες μετά το catwalk με εσώρουχα και πάνω σε ψηλοτάκουνα, γέννησε το αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Adonis Bosso.

View this post on Instagram

A lewk, 14 hours of labor, and A king is born. This is the face of a WOMAN IN LABOR, we hold shit down most of us don’t even know how much we’re going through, I’m here to say I CAN DO WHATEVER THE FUCK I WANT WHENEVER THE FUCK I WANT AND SO CAN YOU. Thank you @qualityresusqueen and the Fenty family for taking such good care of us

A post shared by @ slickwoods on

Πολλοί ήταν οι ακόλουθοί της που έσπευσαν να ευχηθούν για το νεογέννητο «βασιλιά», όπως αποκάλυψε η ίδια το γιο της, ανάμεσά τους και διάσημα.

Η εμφάνιση του 22χρονου μοντέλου με το εντυπωσιακό σώμα, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, σχολιάστηκε θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να δίνουν συγχαρητήρια στη Rihanna που επέλεξε μοντέλα - εγκύους. Κάποιοι ωστόσο επέκριναν την εμφάνιση της Woods, με εκείνη να απαντά αφοπλιστικά, τονίζοντας ότι όλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να λένε ότι θέλουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 289 / position2: 653
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb