ENTERTAINMENT

Η νέα σύντροφος της Cara Delavigne

Οι φήμες θέλουν έναν μεγάλο έρωτα να γεννιέται

Δημοσίευση ΑΥΓ 16, 2018
Η νέα σύντροφος της Cara Delavigne

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φήμες ότι η Κάρα Ντελεβίν και η Άσλι Μπένσον είναι ζευγάρι ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο και πλέον οι θαυμαστές των δύο νεαρών ηθοποιών είναι σίγουροι γι αυτήν. Κι αυτό εξαιτίας μιας φωτογραφίας με την Κάρα και την Άσλι να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του πρώην μοντέλου και της ηθοποιού της τηλεοπτικής σειράς «Pretty Little Liars» έγινε στις 21 Μαΐου στη Νέα Υόρκη όπου οι δυο τους κρατιούνταν χέρι-χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια εβδομάδα αργότερο η 26χρονη Κάρα και η 28χρονη Άσλι εμφανίστηκαν και πάλι χεράκι-χεράκι στο Δυτικό Χόλιγουντ, ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέβαλε την Κάρα να φιλάει την Άσλι στο μάγουλο.

Κι ενώ τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν ισχυρό για να αποδείξει ότι η Κάρα και η Άσλι είναι μαζί πολλοί ήταν οι θαυμαστές τους που στα social media υποστήριζαν ότι είχαν δει τα δύο κορίτσια να φιλιούνται στο ακροατήριο του Saturday Night Live.

Φυσικά όλα αυτά τα έλεγαν οι θαυμαστές τους χωρίς καμία από τις δύο ηθοποιούς να το επιβεβαιώνουν ή να το σχολιάζουν.

Η τελευταία αναφορά για την προσωπική ζωή της Κάρα ήταν όταν υπήρξαν σχόλια ότι είχε σχέση με την Πάρις Τζάκσον, και τους εκπροσώπους της 26χρονης να σχολιάζουν «έχουν μία φιλική σχέση, αλλά δεν είναι ζευγάρι. Η Πάρις είναι μόλις 19 χρόνων και ζει τη ζωή της».

«Είναι ο πρώτος καιρός και η Κάρα δεν έχει χρόνο για να κάνει μία σχέση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της... αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει μία σπίθα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 313 / position2: 567
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb