ENTERTAINMENT

Έλλη Κοκκίνου: Aυτός είναι ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 18, 2018
Έλλη Κοκκίνου: Aυτός είναι ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ απαθανατίστηκε η Έλλη Κοκκίνου, πριν μερικά βράδια. Η αγαπημένη τραγουδίστρια διασκέδασε με καλή παρέα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίνο. Η Έλλη δεν δίστασε να βρεθεί στα καμαρίνια και να ποζάρει στο πλευρό του ταλαντούχου καλλιτέχνη, με άκρως σέξι εμφάνιση! Με κοντή φούστα και μαύρο μπλουζάκι εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει.

Η Έλλη Κοκκίνου αγαπά τη νυχτερινή διασκέδαση και παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται σε κάποιο κέντρο αυτή την περίοδο δεν σταματά τις βραδινές εξόδους ή τις live εμφανίσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως στην Μύκονο. Μάλιστα, πέρα από την επαγγελματική επιτυχία φαίνεται πως η όμορφη Έλλη βιώνει και έναν νέο έρωτα στη ζωή της, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει προχωρήσει στη ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη με έναν αρκετά νεαρό και γοητευτικό επιχειρηματία, τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Η Έλλη και ο Δημήτρης προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια δημόσια εμφάνιση μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν βραδινές εξόδους, πάντα σε μαγαζιά που δεν έχει πολύ κόσμο, ώστε να μπορούν να είναι διαχυτικοί μεταξύ τους, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα τριγύρω τους.

Δες φωτογραφίες του νέου της συντρόφου:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 450 / position2: 1407
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb