ENTERTAINMENT

Γνωστή ηθοποιός και φίλη της Jennifer Aniston τα έφτιαξε με τον πρώην της

«Ο χειρότερος εφιάλτης της Jennifer είναι έτοιμος να γίνει πραγματικότητα» δήλωσε η πηγή

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 25, 2018
Γνωστή ηθοποιός και φίλη της Jennifer Aniston τα έφτιαξε με τον πρώην της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το χωρισμό της με τον Justin Theroux, η Jennifer Aniston έχει στηριχτεί στις φίλες της για παρηγοριά.

Φαίνεται όμως, πως και ο 46χρονος ηθοποιός στηρίζεται στις δικές της φίλες. Πρόσφατα, ο Theroux έχει φωτογραφηθεί από παπαράτσι να δειπνεί σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη με την 29χρονη Emma Stone, να κάνουν μαζί διακοπές στο Hotel du Cap Eden Roc στη Γαλλία στα τέλη Μαΐου και να δειπνούν όλοι μαζί στο σπίτι της Jennifer Lawrence στη Νέα Υόρκη.

The first (and last) meeting of the Louis Vuitton synchronized swim team 🏊🏻‍♂️👜🇫🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Derek Blasberg (@derekblasberg) στις

Όπως αναφέρει το «Life & Style» επικαλούμενο πηγή κοντά στον ηθοποιό, ο Theroux σκοπεύει να συζήσει με την Emma – το σπίτι της οποίας είναι πολύ κοντά από αυτό της Jennifer Aniston στο Bel Air. «Ο χειρότερος εφιάλτης της Jennifer είναι έτοιμος να γίνει πραγματικότητα» δήλωσε η πηγή. «Αν και ο Justin θεωρεί σπίτι του τη Νέα Υόρκη, έχει πει στους φίλους του πως μετακομίζει στο Λος Άντζελες για λίγο και θα μείνει στο σπίτι της Emma. Είναι η απόλυτη κοριτσίστικη προδοσία. Η Jennifer είναι πολύ πληγωμένη».

Κι όπως φαίνεται, το νέο ζευγάρι τα πάει πολύ καλά. «Θα μπορούσαν να γίνουν το νέο ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ» ανέφερε η πηγή. «Θα είναι πολύ ντροπιαστικό για την Jennifer να αρχίζει να αποφεύγει τον Justin και την Emma στις εκδηλώσεις και στο κόκκινο χαλί, όπως έκανε και με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 110 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb