ΕΞΟΔΟΣ

Οι νέες αφίξεις στην Θεσσαλονίκη: Mπαρ, εστιατόρια και τα νέα στέκια

Ό,τι παίζει τώρα στην πόλη, είναι εδώ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι νέες αφίξεις στην Θεσσαλονίκη: Mπαρ, εστιατόρια και τα νέα στέκια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Θεσσαλονίκη προετοιμάζεται για το καλοκαίρι και έχει βάλει τα καλά της. Νέα μαγαζιά αλλά και χειμωνιάτικες αφίξεις που φόρεσαν καλοκαιρινά, ποτό και φαγητό, στα καλύτερά του. Γνώρισέ τα και καλή διασκέδαση!

Whope και σε'πιασα!

Όλα τα κουλ παιδιά το ξέρουν ήδη. Όσοι δικαίως δεν προλάβατε ακόμη να το μάθετε, το νέο στέκι Whope είναι στα Λαδάδικα και οι φήμες λένε πως το σκηνικό του σου δίνει αμέσως την αίσθηση του καλοκαιριού. Μποέμ, χίπστερ είναι όλοι εκεί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aιγύπτου 11, 697 977 3407

Φωτό: Street Outdoors

Στην πεζούλα του Μπονμπονέλλα

Η ανατολική Θεσσαλονίκη αρχίζει να αποκτά εναλλακτικά στέκια για όσους ήθελαν κάτι διαφορετικό. Επάνω στον κεντρικό δρόμο της Κων. Καραμανλή, σε μια μεγάλη γωνία, θα δεις πρωί και βράδυ νεαρόκοσμο να αράζει στην πεζούλα του Μπονμπονέλλα και να πίνει το καφέ ή το ποτό του, ενώ μέσα κάποιοι εργάζονται στα λάπτοπ τους. Pet friendly και άκαπνο. Plus, αν κάτσεις έξω οι τιμές είναι πιο χαμηλές!

Κων. Καραμανλή 21, 694 780 8848

Ένας νέος αέρας, Κazika de Malta

Το Kazika de Malta Gastro Bar Cafe φέρει το άρωμα ενός άλλου κόσμου και μας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη του 18ου αιώνα. Αρχοντιά και εξαιρετική αισθητική στην ιστορική συνοικία των Φράγκων ή αλλιώς Μάλτα της Θεσσαλονίκης.

Ολυμπίου Διαμαντή 16, 231 052 5333

Aνφανγκατέ - Guadeloupe

Από τη μία χλιδή, από την άλλη μια κουλ αίσθηση πως μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Ειδικά τώρα που το Ανφανγκατέ έγινε πιο εξωτικό, πιο χιπ, πιο καλοκαιρινό, και άπλωσε κουρελούδες και μαξιλάρες στην τεράστια αυλή του Τελλογλείου, δεν υπάρχει ούτε μισός λόγος για να μην περάσεις μαγικά βράδια εκεί.

Αγίου Δημητρίου 159Α (Εντός Τελλογλείου Μουσείου), 2310 247 307

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 274 / position2: 584
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb