CELEBS

Ταξιτζής στη Γερμανία χρέωσε 1.022 ευρώ κορυφαία ελληνίδα τραγουδίστρια

Στη διαδρομή 575 χιλιομέτρων δεν την αναγνώρισε ενώ είναι πασίγνωστη στη χώρα

Δημοσίευση ΜΑΙ 22, 2018
Ταξιτζής στη Γερμανία χρέωσε 1.022 ευρώ κορυφαία ελληνίδα τραγουδίστρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποίησε ταξί για να διανύσει μία διαδρομή 575 χιλιομέτρων βάζοντας γερά το χέρι στην τσέπη. Ο ταξιτζής έκπληκτος διαπίστωσε μετά το τέλος της κούρσας ότι, η κυρία που κάτι του θύμιζε και πλήρωσε το ποσό των 1022 ευρώ, ήταν η ελληνίδα τραγουδίστρια που κατέκτησε τον κόσμο, Βίκυ Λέανδρος.

Η ελληνίδα «βαρόνη της ποπ» βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ενημερώθηκε ότι ακυρώνεται η πτήση της που θα την μετέφερε από την Κολωνία στο Βερολίνο.

Η Λέανδρος έπρεπε να πάει όμως σε συναυλία στο Βερολίνο. Έτσι, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάρει ένα ταξί από το αεροδρόμιο για να φθάσει έγκαιρα στον προορισμό της. Η Ελληνίδα σταρ μπήκε στο ταξί του 44χρονου Μπάρχαμ Χαμασαχλίκ λέγοντάς του:

«Πρέπει να πάω στο Βερολίνο - γρήγορα!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν η κυρία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να την είχα δει στην τηλεόραση ή σε εφημερίδες», επισημαίνει ο οδηγός ταξί στην εφημερίδα «Bild» και προσθέτει:

«Στη διάρκεια της διαδρομής η Λέανδρος άρχισε να τραγουδάει στα γερμανικά και τα γαλλικά. Ο οδηγός από το Κουρδιστάν έμαθε στην διάρκεια της κούρσας η κυρία που... κάτι του θύμιζε είναι από την Ελλάδα. Κι όταν το ταξίμετρο έδειξε 1022,30 ευρώ, η Βίκυ Λέανδρος πλήρωσε το ποσό. Για να ευχαριστήσει μάλιστα τον οδηγό της, τον προσκάλεσε στη συναυλία.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 297 / position2: 888
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb