ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτοί είναι οι πέντε τύποι γυναικών που ελκύουν τους άντρες

Σύμφωνα με την επιστήμη
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Αυτοί είναι οι πέντε τύποι γυναικών που ελκύουν τους άντρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκατομμύρια άνθρωποι αναρωτιούνται καθημερινά «τι θέλουν οι άντρες» ή «τι θέλουν οι γυναίκες». Οι μελέτες που έχουν γίνει πάνω σε αυτό δίνουν συνήθως ένα προβάδισμα στους άντρες. Ποιο είναι αυτό; Ότι συνήθως στα αποτελέσματα που παίρνουν στα χέρια τους οι επιστήμονες, οι άντρες φέρονται να ξέρουν λίγο περισσότερο σε σχέση με το τι ψάχνει μια γυναίκα. Οι γυναίκες πάλι πολλές φορές πέφτουν εντελώς έξω. Και μια έρευνα που έγινε πριν από λίγα χρόνια, δείχνει 5 τύπους γυναικών που οι άντρες λατρεύουν, με τις προτιμήσεις να είναι τόσο απλές όσο και περίπλοκες....

Γυναίκες που φορούν κόκκινα

Η έκφραση «φωτιά στα κόκκινα» δεν έχει βγει τυχαία. Και φαίνεται πως οι άντρες δίνουν περισσότερη σημασία στο χρώμα παρά στο τι και πόσα φοράει. Ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου του Rochester έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα, δείχνοντας αρχικά φωτογραφίες γυναικών και μετά φωτογραφίες με διαφορετικό χρώμα ρούχων. Το κόκκινο κέρδισε και μάλλον εξάπτει την φαντασία των αντρών.

Λιγότερο makeup

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην το παρεξηγήστε. Λιγότερο, όχι καθόλου. Για τους άντρες μάλλον μετράει περισσότερο η ποσότητα και που το χρησιμοποιεί μια γυναίκα. Το ελαφρύ κραγιόν και η μάσκαρα σύμφωνα την εφαρμογή γνωριμιών Zoosk, κάνει τις γυναίκες πιο ελκυστικές. Αντίθετα, το σκούρο ή το υπερβολικό makeup, το αποφεύγουν, αφού είναι λιγότερο πιθανό να έρθουν σε επαφή με γυναίκες που τα φορούν.

Καλά κορίτσια

Υπάρχει αυτή η πεποίθηση, ότι οι γυναίκες προτιμούν τα «κακά παιδιά». Μέχρι ένα βαθμό ισχύει. Από την άλλη, οι άντρες θέλουν «καλά κορίτσια». Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Personality and Social Psychology Bulletin, έδειξε πως η ευαισθησία ή η υποστήριξη που δείχνει ένας άντρας στις ανάγκες της, δεν μετράει και τόσο πολύ για μια γυναίκα. Αντίθετα, το ίδιο μετράει πολύ για έναν άντρα, ακόμα και σeξουαλικά!

Σωστή αναλογία μέσης και γοφών

Οι άντρες όχι μόνο βρίσκουν σημαντική την συγκεκριμένη αναλογία, αλλά την συνδέουν και με την γονιμότητα καθώς και με την καλή υγεία. Η βέλτιστη αναλογία υπολογίζεται μετρώντας την περιφέρεια της μέσης και διαιρόντας την με την περιφέρεια των γοφών στην πιο ευρύτερη περιοχή τους και θεωρείται το0,7 για τις γυναίκες και το 0,9 για τους άντρες.

Γυναίκες με υψηλό τόνο φωνής

Ενώ οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με πιο βαθιά φωνή, πιο μπάσα, οι άντρες βρίσκουν τις γυναίκες με υψηλότερο τόνο φωνής πιο ελκυστικές. Παρομοίως με τα θηλαστικά, που η φωνή μεταβιβάζει το μέγεθος του σώματος στον άλλον, έτσι και στους ανθρώπους, οι γυναίκες προτιμούν πιο βαθιά φωνή επειδή την συνδέει με μεγαλύτερο ανάστημα. Οι άντρες πάλι προτιμούν τον υψηλό τόνο, γιατί τον συνδέουν με μικρότερο ανάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 567 / position2: 1052
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb