BED TALK

3 πολύτιμες συμβουλές που θα κάνουν καλύτερη την σeξουαλική ζώη σας

Μην διστάσετε

3 πολύτιμες συμβουλές που θα κάνουν καλύτερη την σeξουαλική ζώη σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σeξουαλική ζωή των ζευγαριών είναι ακόμα πιο δύσκολη απ’ ότι ήταν στο παρελθόν. Μια καθημερινότητα γεμάτη από άγχος δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Ωστόσο το σeξ δεν είναι μόνο απόλαυση, αλλά και μια φυσική λειτουργία και είναι πολύ σημαντικό για την σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου. Και θα πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να καλυτερέψετε την σeξουαλική σας ζώη 

Δείτε παρακάτω τρεις απλές συμβουλές 

Γίνετε πιο αυθόρμητοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ρουτίνα, όπως λένε, σκοτώνει τον έpωτα  και αν το σeξ γίνει μέρος της, τότε το πιθανότερο είναι να μειώνεται και η συχνότητα. Γίνετε πιο αυθόρμητοι και αφήστε ελεύθερη την φαντασία σας. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να μην κάνουμε προβλέψιμα πράγματα στο σeξ, αφού οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά.

Δώστε περισσότερη σημασία στα προκαταρκτικά

Όποιος βιάζετε σκοντάφτει. Το φαγητό θέλει περισσότερη προετοιμασία πριν μπει στο φούρνο, λένε οι ειδικοί. Τα προκαταρκτικά είναι ίσως το πιο σημαντικό κεφάλαιο του σeξ και θα πρέπει να τους αφιερώσετε περισσότερο χρόνο.

Συζητήστε με τον/την σύντροφό σας

Μιλήστε. Αν κάτι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει στο σeξ, ο σύντροφός σας θα πρέπει να το ξέρει. Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω στην βελτίωση της σeξουαλικής σας ζωής. Συζητήστε τα θέλω σας και μοιραστείτε τις προσδοκίες σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 201 / position2: 574
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb