ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δείτε τους νικητές: Argalios, η απόλυτη τσάντα του καλοκαιριού

Παράδοση και στυλ σημειώσατε Χ

Δείτε τους νικητές: Argalios, η απόλυτη τσάντα του καλοκαιριού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Argalios δημιουργήθηκε πριν πέντε χρόνια από την Κατερίνα και τον Ηλία. Χειροποίητες δημιουργίες υφασμένες στον αργαλειό που σήμερα αναζητά τη θέση του στη σύγχρονη εποχή και καθημερινά κερδίζει έδαφος. Οι ιδρυτές της Argalios Ηλίας και Κατερίνα ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους με όρεξη, μεράκι και αγάπη για την παράδοση.

Δες τους νικητές για μια καλοκαιρινή τσάντα Argalios 

Oι τσάντες φάκελοι Argalios είναι κατασκευασμένες από βαμβακερά νήματα και αποδίδουν ελληνικές παραδοσιακές τεχνικές υφαντικής με μια σύγχρονη ματιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Καθετί που στολίζει και συμπληρώνει την εμφάνιση κι ένα από αυτά είναι και οι φάκελοι (clutches) , είναι μέσα στα αγαπημένα των γυναικών! Για αυτό θελησαμε να επικεντρωθούμε στη δημιουργία ενός ιδιαίτερου αξεσουάρ".

"Η έμπνευση μας αντλείται από τα στοιχεία της Ελληνικής παράδοσης και τα χρώματα της Ελλάδας".

Argalios ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες! Κομμάτια από τη classic collection ταιριάζουν σε κύριες μεγαλύτερης ηλικίας. Στη new collection μια νέα κοπέλα μπορεί να βρει ιδιαίτερα κομμάτια σε εντονους χρωματισμούς! Η exclusive collection δε, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες για την βραδινή έξοδο".

"Η φιλοσοφία της Argalios είναι, μέσα από την αρχαία τέχνη της υφαντικής, να αποδοθούν σχέδια και τεχνικές με μια σύγχρονη ματιά"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 393 / position2: 956
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb