FITNESS

Η personal trainer των διάσημων σου αποκαλύπτει το πρόγραμμα που θα ξυπνήσει το μεταβολισμό σου!

Ποιο είναι το μυστικό των celebrities που τους βοηθά να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους;

Η personal trainer των διάσημων σου αποκαλύπτει το πρόγραμμα που θα ξυπνήσει το μεταβολισμό σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μεταβολισμός είναι μια ιστορία πονεμένη για πολύ κόσμο, καθώς αν κοιμηθεί, τότε την έβαψες. Τα κιλά μπαίνουν και παρόλο που εσύ μπορεί να μην τρως τίποτα, θα χάνεις πολύ αργά και λίγα γραμμάρια κάθε φορά.

Για αυτό και πολύς κόσμος αναζητά μεθόδους που θα τον ξυπνήσουν και θα αυξήσουν τις καύσεις του. Επιπλέον, αν ο μεταβολισμός σου δε λειτουργεί καλά, θα έχεις γενικά θέματα με τη λειτουργία του οργανισμού σου, η οποία θα επιδεινωθεί.

Για αυτό λοιπό, η διάσημη γυμνάστρια όλων των όμορφων και διάσημων ανθρώπων του Hollywood, Kit Rich, αποφάσισε να μοιραστεί με όλον τον κόσμο, το μυστικό που έχει την ικανότητα να ξυπνά το μεταβολισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, είναι ευρέως γνωστό το ότι η διατροφής και η γυμναστική παίζουν τεράστιο ρόλο στην αύξηση των καύσεων και άρα στο ρυθμό του μεταβολισμού. Το ίδιο δηλώνει ότι πιστεύει και η Rich, η οποία παρουσιάζει σε ένα βίντεο, το πρόγραμμα γυμναστικής 30 λεπτών που αφυπνίζει το μεταβολισμό.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, η γυμνάστρια αναφέρει ότι για πρέπει να ακολουθήσετε βήμα βήμα την προπόνηση και τότε μεταβολισμός και μυς θα πάρουν... φωτιά! Επιπλέον, οι ασκήσεις που δείχνει, αφορούν όλα τα μέρη του σώματος, οπότε με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!

Πάτα λοιπόν το play και ακολούθησε τη διάσημη γυμνάστρια! Απέκτησε το κορμί που πάντα ονειρευόσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 236 / position2: 709
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb