CELEBS

Γιατί βγήκε από το μαιευτήριο μόλις 7 ώρες μετά τη γέννα η Κέιτ Μίντλετον;

Τι ισχύει για τις λεχώνες στη Βρετανία

Δημοσίευση ΑΠΡ 24, 2018
Γιατί βγήκε από το μαιευτήριο μόλις 7 ώρες μετά τη γέννα η Κέιτ Μίντλετον;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ υποδέχτηκε χθες το τρίτο της παιδί και ήδη η ευτυχισμένη οικογένεια έχει επιστρέψει στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο επτά μόλις ώρες μετά τη γέννα και σε όλους δημιουργήθηκε εύλογα το ερώτημα «πώς μπόρεσε και βγήκε τόσο νωρίς;».

Στο Λονδίνο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού People, οι λεχώνες μένουν κατά μέσο όρο στο μαιευτήριο 1,5 μέρα, που αποτελεί το μικρότερο μέσο όρο διαμονής στις χώρες με υψηλά εισοδήματα. Στη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ το 2013 η Κέιτ είχε διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, ενώ όταν έφερε στον κόσμο την πριγκίπισσα Σάρλοτ πήρε εξιτήριο 10 ώρες μετά τη γέννα.

Όπως είπε στον Guardian η μαία Louise Silverton, διευθύντρια στο Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων-Γυναικολόγων (RCM), ο χρόνος παραμονής στο μαιευτήριο εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε λεχώνας. «Η μαία πρέπει να σιγουρευτεί ότι η γυναίκα θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της. Αν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και στο σπίτι, τότε η επιστροφή 5-6 ώρες μετά την γέννα είναι απολύτως φυσιολογική» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλος ένας λόγος για τη γρήγορη επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον είναι η φρενίτιδα -από θαυμαστές και Μέσα- που επικρατούσε έξω από το νοσοκομείο, αναφέρει το People. Η Δούκισσα δεν ήταν η μόνο έγκυος που γεννούσε στην πτέρυγα Lindo Wing και έτσι οι περισσότερες μέρες παραμονής της εκεί θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναστάτωση στις άλλες γυναίκες.

Και φυσικά η Δούκισσα έχει στη διάθεσή της μια ομάδα 20 γιατρών που θα φτάσουν στο Παλάτι μέσα σε λίγα λεπτά αν υπάρξει οποιαδήποτε ανάγκη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 300 / position2: 1116
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb