ENTERTAINMENT

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τα σπίτια των Friends

Πάντα υπάρχει κάτι για να ανακαλύψουμε

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τα σπίτια των Friends

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eίναι ίσως τα πιο αναγνωρίσιμα σπίτια στην ιστορία της τηλεόρασης! Τα μικρά τους μυστικά... 

Στο επεισόδιο "The One with the Apothecary Table" η Rachel και ο Ross μιλούν για ένα τραπέζι που αγόρασαν από το Pottery Barn. Aυτό ήταν ξεκάθαρη τοποθέτηση προϊόντος! Όταν ρωτήθηκε για την τοποθέτηση προϊόντων στο επεισόδιο, ο Peter Roth της Warner Bros. δήλωσε ότι "αντιστάθμισε το υψηλό κόστος παραγωγής". Ήταν μια καλή συμφωνία και σχεδόν η τέλεια επένδυση και για την Pottery Barn. Ένας εκπρόσωπος αναφέρει ότι "τα τηλέφωνα εξακολουθούν να παίρνουν φωτιά κάθε φορά που το επεισόδιο παίζεται!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πόστερ της Monica έκρυβε κάτι... Πίσω από το πόστερ υπήρχε μια τρύπα στον τοίχο, που έμπαινε εκεί μια κάμερα για τις σκηνές που περιελάμβαναν την πόρτα στο σκηνικό!

Ο πίνακας με το doodle που κρέμεται στην πόρτα του σπιτιού του Joey και του Chandler είχε διαφορετικό σχέδιο για κάθε επεισόδιο!

Στην πρώτη σεζόν, η Monica ζούσε στο διαμέρισμα με τον αριθμό 5. Αργότερα άλλαξε σε 20! Γιατί; Γιατί το 20 έδειχνε πως η Monica ζούσε πιο ψηλά στην πολυκατοικία, και όχι στον πρώτο όροφο.

Η Courteney Cox ανέφερε σε συνέντευξή της ότι το μεγάλο άσπρο σκυλί του Joey ανήκε στο σύζυγό της David Arquette. Φήμες λένε πως αυτό ήταν ένα δώρο που κάποιος έδωσε στην Jennifer Aniston την πρώτη της ημέρα στο set για "καλή αρχή"!

Οι καρέκλες γύρω από το τραπέζι της κουζίνας της Monica ήταν σχεδόν πάντα διαφορετικές!

Η διεύθυνση της Phoebe ήταν Morton Street 5, (Διαμέρισμα 14) στη Νέα Υόρκη.

Ο διάσημος βελούδινος πορτοκαλί  καναπές βρέθηκε τυχαία στην αποθήκη υπογείου της Warner Bros. Studios.

Η Monica, ο Chandler και ο Joey ζουν στην οδό Bedford Street 90 στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι το κτίριο που δείχνει ο σκηνοθέτης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
17 / position1: 226 / position2: 811
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb