ENTERTAINMENT

5 από τα ομορφότερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας

Αξίζει να τα επισκεφτείτε

5 από τα ομορφότερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν αγαπάς το βιβλίο, τότε το αγαπάς για πάντα. Η μυρωδιά του χαρτιού, η αίσθηση στα χέρια και το προσωπικό ταξίδι κάθε ιστορίας, δεν συγκρίνονται με τίποτα. Η επίσκεψη σε ένα βιβλιοπωλείο είναι ιεροτελεστία. 

Υπάρχουν στην Αθήνα βιβλιοπωλεία που αξίζει να επισκεφτείτε. Φυσικά, κάθε βιβλιοπωλείο αξίζει να το επισκεφτείς. Απλά, τα 5 παρακάτω είναι ένα κλικ παραπάνω...

Πολιτεία ( Ασκληπιού 1-3, Κέντρο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπημένο στέκι. Σε αυτό το βιβλιοπωλείο είναι τόσες οι επιλογές, που θα πρέπει να έχεις ελεύθερο πρωινό ή απόγευμα. Οι τιμές του είναι απλά «Τιμή Πολιτείας» και αν πας μια φορά, μετά δεν θα ξεκολλάς...

Πλειάδες (Σπύρου Μερκούρη, 62 Παγκράτι)

Αυτό το συνοικιακό βιβλιοπωλείο, είναι τόσο όμορφα διακοσμημένο, που για μια στιγμή νομίζεις πως βρίσκεσαι στο Παρίσι μιας άλλης εποχής. Μεγάλη γκάμα βιβλίων, ζεστό και φιλόξενο, έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των βιβλίων.

Το βιβλιοπωλείο της Εστίας (Διδότου 19, Κολωνάκι)

Ένα από τα πιο ιστορικά βιβλιοπωλεία που υπάρχουν στην Αθήνα, από το 1885. Λιτό και πολύ φιλόξενο, είναι ότι πρέπει για ένα ταξίδι στο παρελθόν αλλά και το παρόν. Σίγουρα, θα βρεις βιβλία που δεν βρίσκεις αλλού.

Επί Λέξει (Ακαδημία 32, Κέντρο)

Άλλο ένα όμορφα διακοσμημένο βιβλιοπωλείο, τόσο ώστε να σε κάνει να φαντάζεσαι με ευκολία πως θα ήταν να περνούσες όλη την ημέρα εκεί. Μεγάλη γκάμα επιλογών, σε μια ατμόσφαιρα οικεία και άκρως «βιβλιόφιλη».

Μωβ Σκίουρος (Πλατεία Καρύτση 4, Κέντρο)

Αν θέλετε ένα μικρό βιβλιοπωλείο που κλείνει αργά, προσεγμένο, με όμορφα βιβλία, πρέπει να επιλέξετε τον «Μωβ Σκίουρο» στην πλατεία Καρύτση. Ζεστό και φιλικό, θα το αγαπήσεις με την πρώτη επίσκεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 212 / position2: 542
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb