CELEB STYLE

Το απόλυτο trend στα κοσμήματα έρχεται από την... Meghan Markle!

Ω ναι. Η μέλλουσα Δούκισσα παραδίδει μαθήματα styling για τα αξεσουάρ

Το απόλυτο trend στα κοσμήματα έρχεται από την... Meghan Markle!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο διάστημα η όμορφη ηθοποιός Meghan Markle, έχει συγκεντρώσει επάνω της τα βλέμματα όλου του πλανήτη, μιας και πρόκειται να γίνει η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry και να γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Και μπορεί το style της να είναι γενικά απλό και κομψό, η νεαρή star φαίνεται ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει trend όσον αφορά τα αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα τα κοσμήματα. Πρόκειται για τον τρόπο που επιλέγει να φορέσει τα δαχτυλίδια της, τα οποία κοσμούν αποκλειστικά το δεξί της χέρι, μιας και στο αριστερό φορά μόνο το μονόπετρο των αρραβώνων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Meghan, όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής μέσα από τις εμφανίσεις της, συνηθίζει να έχει ένα μινιμαλιστικό, αλλά ταυτόχρονα boho και κομψό layering δαχτυλιδιών, από τον αντίχειρα, μέχρι τον παράμεσο, το οποίο αποτελείται από λεπτές βέρες, ένα πολύ μικρό «μονόπετρο» στον παράμεσο και δύο δαχτυλίδια μαζί στον μέσο.

Να ξέρεις ότι ο τρόπος που συνδυάζει η μέλλουσα Δούκισσα τα δαχτυλίδια της είναι η πιο φρέσκια πρόταση στα jewellry trends και όπως όλα φανερώνουν, θα φορεθεί πάρα πολύ φέτος το καλοκαίρι. Πειραματίσου και εσύ λοιπόν συνδυάζοντας κλασικά χρυσά ή ασημένια κομμάτια με πιο μοντέρνα και απλά κοσμήματα και το tip της Meghan θα σε βγάλει νικήτρια στο styling.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 230 / position2: 664
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb