MAKEUP

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες της Lady Gaga κοστίζουν μόλις 5 ευρώ

Φόρεσε τες και εσύ στην επόμενη έξοδο σου

Δημοσίευση ΑΠΡ 12, 2018
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες της Lady Gaga κοστίζουν μόλις 5 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με το θείο δώρο της βλεφαρίδας κάγκελο, υπάρχουν κάποιοι ακόμα πιο προικισμένοι που οι βλεφαρίδες τους φτάνουν στο επίπεδο που είχε αγγίξει ο Βambi.

Αν εσύ ανήκεις στην πλειοψηφία και τα ματόκλαδα σου θέλουν μια επιπλέον υποστήριξη για να αναδείξουν το βλέμμα σου και τα eye looks σου μάθε ποιες ψεύτικες βλεφαρίδες επιλέγουν οι A -list celebrities όπως η Gigi, η Riri και η Gaga για τις επίσημες εμφανίσεις τους και κράτα σημειώσεις.

Για να πας σε ένα άλλο επίπεδο τον όγκο

Lilly Lashes in Mykonos

Υπάρχει λόγος που οι Lilly Lashes είναι οι αγαπημένες βλεφαρίδες της Rihanna και της Shay Mitchell, κάθε μια τους τη διπλάσια ποσότητα τρίχας από ό,τι ένα συνηθισμένο ζευγάρι, πράγμα που δημιουργεί την αίσθηση του έξτρα όγκου.

Φυσικό αποτέλεσμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Esqido False Lashes in Little Black Lash

Η Gigi τις λατρεύει γιατί ειναι διακριτικές και ταφέρνουν να είναι εντυπωσιακές. Οι βλεφαρίδες αυτές είναι απαλές σαν βελούδο και τονίζουν άψογα το φυσικό μακιγιάζ.

Για διακριτικό αποτέλεσμα

Artémes Lashes A Fine Line Light

Η Kourtney Kardashian τις αγαπάει. Είναι κομμένες και ραμμένες για να δείχνουν φυσικές και να ακολουθούν με ακρίβεια τη γραμμή του ματιού. Όταν κάποιος τις φοράει καταλαβαίνεις οτι κάτι ωραίο έχει κάνει στο πρόσωπο του, αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι.

Σε κολακεύουν και είναι ντελικάτες

Velour Lashes Whispie Me Away Lashes

Τις επιλέγει κυρίως η Meghan Markle. Το αποτέλεσμα που αφήνουν είναι ένα τσακ καλύτερο από την mascara σου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά στο φυσικό και δεν αφήνουν ίχνος υπερβολής.

Μιας νύχτας glam

Ardell Double Up Black Lashes

Για τις beauty newbies που ψάχνουν να κάνουν ένα one-night stand ομορφιάς με βλεφαρίδες γιγατόνων αυτές οι βλεφαρίδες είναι ό,τι πρέπει αφού έχουν τεράστιες αντοχές. Η τιμή τους είναι εξαιρετική και η απόδοση τους άψογη, αφού δεν είναι μόνο η Mother Monster που τις λατρεύει, εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί φορώντας τες έχουν κάνει ονόματα όπως η Babrielle Union και η Demi Lovato.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 216 / position2: 945
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb