Το εξαιρετικό βίντεο που σου αποκαλύπτει τι προκαλεί το εpωτικό φιλί στον εγκέφαλο σου

Αυτά παθαίνεις από την πολύ αγάπη!

Το εξαιρετικό βίντεο που σου αποκαλύπτει τι προκαλεί το εpωτικό φιλί στον εγκέφαλο σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει όλο και πιο γρήγορα κάθε φορά που το αντικείμενο του πόθου σου σε πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής; Μην ανησυχείς, σε όλους τους εpωτευμένους το ίδιο συμβαίνει!

Επίσης, πιθανότατα να έχεις παρατηρήσει ότι ανεβαίνει απότομα και η θερμοκρασία του σώματος του κάθε φορά που ανταλλάσσεις ένα φιλί με το ταίρι σου. Όπως εξηγεί η επιστήμη, όλα αυτά τα περίεργα συμπτώματα έχουν να κάνουν με τις ορμόνες που απελευθερώνονται τα λεπτά εκείνα, καθώς και με τη χημεία των οργανισμών.

Μάλιστα, τα συμπτώματα της πιο εpωτικής πράξης, του φιλιού, έρχεται να σου δείξει ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο στο You Tube, το οποίο παρουσιάζει τι ακριβώς παθαίνει ο εγκέφαλος κάθε φορά που ένα ερωτευμένο ζευγάρι φιλιέται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως θα δεις, το θέμα είναι περισσότερο πολύπλοκο από όσο μπορεί να νομίζεις, καθώς πέρα από την ταχυπαλμία και την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, επηρεάζεται μέχρι και το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και ο ρυθμός καύσης θερμίδων!

Για να μη χάνουμε όμως και άλλο χρόνο με τα λόγια, παρακολούθησε παρακάτω το βίντεο και σίγουρα θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο τα φιλιά από εδώ και πέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 222 / position2: 774
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb