ΜΟΔΑ

Η H&M έβγαλε σειρά με νυφικά και είναι απλώς ονειρική!

Το καλύτερο όμως είναι οι απίστευτα χαμηλές τους τιμές

Δημοσίευση ΜΑΡ 30, 2018
Η H&M έβγαλε σειρά με νυφικά και είναι απλώς ονειρική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές των περισσότερων γάμων και η H & M έρχεται τώρα να κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα.

Ο αγαπημένος high-street προορισμός δημιούργησε ένα online τμήμα νυφικών που περιλαμβάνει τα πάντα, από νυφικά φορέματα μέχρι προτάσεις για καλεσμένες. Ολόκληρη η συλλογή είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή, έτσι μπορείτε να αρχίσετε από τώρα να σχεδιάζετε τη μεγάλη σας μέρα.

Ακόμα και άνθρωποι που δεν χρειάστηκε να προγραμματίσουν έναν γάμο, ξέρουν πόσο στρεσογόνα διαδικασία μπορεί να είναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το H & M Wedding Shop είναι τόσο σημαντικό νέο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει μια συλλογή από κλασικά-αλλα και πιο μοντέρνα χρώματα, σιλουέτες, και υφάσματα για να κάνει το ντύσιμο για το γεγονός λίγο πιο εύκολο. Αυτά ωστόσο δεν είναι απλά φορέματα εμπνευσμένα από το μυστήριο του γάμου. Σχεδιάστηκαν ειδικά για νύφες.

Και το καλύτερο από όλα; Τα νυφικά ξεκινούν από μόλις 179 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 200. Πάρτε μία γεύση!

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές των περισσότερων γάμων και η H & M έρχεται τώρα να κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Ο αγαπημένος high-street προορισμός δημιούργησε ένα online τμήμα νυφικών που περιλαμβάνει τα πάντα, από νυφικά φορέματα μέχρι προτάσεις για καλεσμένες. Ολόκληρη η συλλογή είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή, έτσι μπορείτε να αρχίσετε από τώρα να σχεδιάζετε τη μεγάλη σας μέρα.

99,00 €

149,00 €

199,00 €

179,00 €

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 162 / position2: 665
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb